Klavyenin 2 adet AAA pil takması ve kullanmak için alt anahtarı açması gerekir.Klavyenin akıllı bir güç tasarrufu işlevi vardır.30 saniye boyunca herhangi bir işlem yapmadan otomatik olarak uyuyarak size daha fazla güç tasarrufu sağlar.Klavyeyi uyandırmak için herhangi bir tuşa basın.Genel olarak 3-6 ay kullanılabilir. (Boyle bir aciklamasi var klavyenin okudum simdi sana atayim dedim)Pille ne kadar gidiyo acaba bilgi verilmiş mi?
3 6 ay dedigi senin sorunu karsiliyor olabilir veya ben yanlis anladim birseyiKlavyenin 2 adet AAA pil takması ve kullanmak için alt anahtarı açması gerekir.Klavyenin akıllı bir güç tasarrufu işlevi vardır.30 saniye boyunca herhangi bir işlem yapmadan otomatik olarak uyuyarak size daha fazla güç tasarrufu sağlar.Klavyeyi uyandırmak için herhangi bir tuşa basın.Genel olarak 3-6 ay kullanılabilir. (Boyle bir aciklamasi var klavyenin okudum simdi sana atayim dedim)
Eyvallah hocam alsam mı çok kararsız kaldımKlavyenin 2 adet AAA pil takması ve kullanmak için alt anahtarı açması gerekir.Klavyenin akıllı bir güç tasarrufu işlevi vardır.30 saniye boyunca herhangi bir işlem yapmadan otomatik olarak uyuyarak size daha fazla güç tasarrufu sağlar.Klavyeyi uyandırmak için herhangi bir tuşa basın.Genel olarak 3-6 ay kullanılabilir. (Boyle bir aciklamasi var klavyenin okudum simdi sana atayim dedim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 6 ay dedigi senin sorunu karsiliyor olabilir veya ben yanlis anladim birseyi
Bende dusunuyorum bi klavye almayi buda ucuz ama guzel geldi kotu degil illa rgb gerekmiyor tabi ama bilemedim butce dostu denilebilirEyvallah hocam alsam mı çok kararsız kaldım
Aynı klavye zaten alabilirsin ilk alışveriş kuponuyla yine bu civara alınabiliyorDostlar bende bu tarz bir klavye almayı istiyorum ama indirim bitmiş aliekspresste benzer bişey buldum sizce bu alınır mı?
![]()
60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Mini 68-Key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
aksine pilli olması daha iyi bence, bataryalı olsa bi zaman sonra bataryanın ömrü dolar bir şey yapamazsın, rgb aydınlatması yok zaten piller 2-3 ay götürür gibi75-80 klavye lazım ya. Bu da çok hojdır ama pilli olması üzüyor bataryalı olsaymış keşke