Falstian
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Fatih Tasasız
Sihirbazlık numarası yapacağım bir kart arıyorum. kızılay'ın 3 adet destesi elime geçti ama hepsi çok yıprandı. ve bu yıpranma süreleri çok kısaydı, 1 haftada deste nerdeyse oynanmayacak hale geldi ilk aldığımdaki halinden eser yoktu. ellerim çok terliyor ve bu yüzden kartlar çok çabuk ıslanıyor. arkadaşlarımda da aynı kartlardan var ama onlar benim kadar çok kartlarla uğraşmıyorlar. aklımda iki seçenek var; bicycle'ın kartını almak, ya da plastik bir deste almak. ikisi de nerdeyse aynı fiyat, bicycle'ın kartları da aynı şekilde ıslanır diye korkuyorum ve ucuz da değiller deneme için de alamam. plastik kartlarda ise "hareket yapamazsın, çok çabuk kırılırlar" gibi şeyler duydum. vereceğim para da az bir para değil internette ne kadar araştırsam da cevap bulamadım. ellerimdeki terleme sorunu gerçekten çok fazla 2-3 dakika ellerimi yumruk yapsam veya cebime atsam sırılsıklam oluyorlar, yazın bu daha da fazla oluyor. Kısaca, bicycle alsam kart yıpranır mı, sorun çıkarır mı (altını çiziyorum tekrardan, ellerimdeki terleme normal değil. bi kartın ömrü yarısına kadar düşüyor, çok çabuk ıslanıyorlar.) ya da plastik kartlarla hareket yapılabiliyor mu, plastik mi almalıyım.