YKS 2026 için sözel kitap önerisi

Bu TYT için hocam. Eğer tut Türkçeniz iyiyse gerek yok ama tekrara ihtiyacınız varsa alınabilir. Ayrıca bu ürünler Benim Hocam'ın kendi sitesinde daha ucuzdur oradan bakın bence.
ürün zaten benimhocam'ın sitesinden Türkçede konu olarak eksiğim var bunları tamamlamam lazım o zaman alıyorum bu arada size çok çok teşekkür ederim bir sürü yerde araştırdım kimse doğru düzgün bir şey söylememişti.

ürün zaten benimhocam'ın sitesinden Türkçede konu olarak eksiğim var bunları tamamlamam lazım o zaman alıyorum bu arada size çok çok teşekkür ederim bir sürü yerde araştırdım kimse doğru düzgün bir şey söylememişti.
Bu konuda beni istediğiniz konuya etiketleyebilirsiniz hocam yardımcı olurum. Limit, 3D gibi yayınların yanı sıra bazı hocaların çıkardığı ders notları ve soru bankaları çok daha iyi oluyor.

Bu konuda beni istediğiniz konuya etiketleyebilirsiniz hocam yardımcı olurum. Limit, 3D gibi yayınların yanı sıra bazı hocaların çıkardığı ders notları ve soru bankaları çok daha iyi oluyor.
Hocam bu kitapları alayım sonra babamın kartındanda alıcam o zaman size danışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri