teşekkürler kankamAllah Muvafak etsin.
Eğer adam lazım olursa çağır. Yarı maaşına bile razıyım.bu ülkeden bir şey olmayacağına inandım ve babamın yanına işe gittim şuanda temizinden 5500 bin lira maaşım var daha 24 yaşında
Ben de öyle düşünüyorum. Tıp okuyorum bir yandan uzaktan çalışıyorum 1000 1300 tl gibi bir para cebime koyuyorum. Eğer şartlar böyle devam ederse yurtdışında çalışmayı düşünüyorum.bu ülkeden bir şey olmayacağına inandım ve babamın yanına işe gittim şuanda temizinden 5500 bin lira maaşım var daha 24 yaşında
USMLA Yolcusu kalmasınBen de öyle düşünüyorum. Tıp okuyorum bir yandan uzaktan çalışıyorum 1000 1300 TL gibi bir para cebime koyuyorum. Eğer şartlar böyle devam ederse yurtdışında çalışmayı düşünüyorum.
Ayrıca Tıp Okurken Uzaktan (?) Çalısmak nasıl ola ki? Herhalde sunun gibi bisi :Ben de öyle düşünüyorum. Tıp okuyorum bir yandan uzaktan çalışıyorum 1000 1300 TL gibi bir para cebime koyuyorum. Eğer şartlar böyle devam ederse yurtdışında çalışmayı düşünüyorum.
Bu sene AYT kolay olacak diyorlar, puanlar her türlü uçar :/ umarım TYT basit olur.Puan Yükseltmeleri Olmaması lazım birazcık motivasyon çok zor (!) olacak ama...
Ne iş yapıyorsunbu ülkeden bir şey olmayacağına inandım ve babamın yanına işe gittim şuanda temizinden 5500 bin lira maaşım var daha 24 yaşında