Yani ben direkt orayı geçeceğim. Tamamdır. Çünkü ÖSYM'den kitapçığın pdfsine baktım buna dair bir bilgilendirme yoktu.Yani sayısal olman kitapçık hakkında bir şey değiştirmiyor.
aynı kanka kitapcıkAYT kitapçığı alana göre değişir mi? Yani ben sayısal öğrencisiyim. Kitapçığımda sadece MAT-FEN mi olacak yoksa sözel dersler de olacak mı coğrafya falan.
Ne çözersen puanın o bölümden hesaplanır. Sayısal ve EA Puanının hesaplanması için matematikten en az 0.5 net yapman gerekiyor(yanlış hatırlamıyorsam).Yani ben direkt orayı geçeceğim. Tamamdır. Çünkü ÖSYM'den kitapçığın pdfsine baktım buna dair bir bilgilendirme yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Toxpox Şimdi hocam ben açık öğretimdeyim. Alan seçimi yokmuş bu öğretim sisteminde. Ben girdim sayısal soruları çözdüm diyelim. Onlar sosyali çözmediğim için bana eksi puan verir mi?
Öyle bir farklılık yok.AYT kitapçığı alana göre değişir mi? Yani ben sayısal öğrencisiyim. Kitapçığımda sadece MAT-FEN mi olacak yoksa sözel dersler de olacak mı coğrafya falan.
Sayısal puanın sadece TYT'nin tamamından ve AYT'nin Fen+Mat kısmından etkilenir.@Toxpox Şimdi hocam ben açık öğretimdeyim. Alan seçimi yokmuş bu öğretim sisteminde. Ben girdim sayısal soruları çözdüm diyelim. Onlar sosyali çözmediğim için bana eksi puan verir mi?