Ulan sırf bu yorumun yüzünden gidip bu sene hiç lazım olmamasına rağmen sınava gireceğim. Bir sıra aşağıya in bakayım. Bu arada argümanın ayrı saçmalık, neresinden düzeltilir inan bilemedim.
Arkadaşlar konuyu ciddiyetle açmamıştım. Fakat bazı kişilerin ciddiye aldığını görüyorum. Öncelikle denemelerim iyi olmasına rağmen sınavım kötü geçtiği için açıklanacağında umursamadım bile. Mezuna bırakacağım. Seneye gireceklerin hakkı falan da pek umrumda değil açıkçası. Sınav anında yaşadığım şeyler sınavımı kötü geçirdi diye o kadar çalışma ve çabamı çöpe atamam.
Arkadaşlar konuyu ciddiyetle açmamıştım. Fakat bazı kişilerin ciddiye aldığını görüyorum. Öncelikle denemelerim iyi olmasına rağmen sınavım kötü geçtiği için açıklanacağında umursamadım bile. Mezuna bırakacağım. Seneye gireceklerin hakkı falan da pek umrumda değil açıkçası. Sınav anında yaşadığım şeyler sınavımı kötü geçirdi diye o kadar çalışma ve çabamı çöpe atamam.
Sayenize alan yerler 300 400 yerine 500 istiyor ordan klavye delikanlılığı yapmak kolay gelsem herhalde 20tl lik panelinden adımı soy adımı bulursun sanırım hadi canım kendi haline bırakıyorum seni
Oradan klavye delikanlılığı yapmak kolay, gelsem herhalde 20tl lik panelinden adımı soy adımı bulursun sanırım. Hadi canım kendi haline bırakıyorum seni.