Neler Yeni

Yks son 29 gün kalmış

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
Onlineda derse düzgün giren ve anlayan zaten sınavda full yapar diye düşünüyorum
aynen öyle dinlediysen notlarını alıp her gün çalıştıysan yeterli bir şekilde sen bu işi bitmiş bil

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Albert Tesla
Daha çok bi bilgim olmadığından soruyorum elbette önemli olan sıralama ama işte ortalama bir puan söylerseniz ya da ilk 100k içine girersek hangi üni ya da meslekler var onlarrı bilmek istwerim
bu yıldan yıla değişir. eğer sınavı iyi yapan sayısı çok olursa aldığın puana göre daha düşük bir sıralamaya yerleşirsin ama illaki puan istiyorsanız 380 üzeri diyebilirim.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,276
İsim
........
4 5 aydır ea kasıyom şuan hayla konular tam bitmedi edebiyat hele öldürücü :/ çok yazar eser var ezberlenecek tyt kolay okuduğunu anlama hele matematiği toplama çıkarma ama ayt de formuller koyuyor formulleri bilmiyorsan ayt mat da zorlanırsın.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,236
İsim
Taha Efe
Hocam bana denemelerin önemini mi anlatıyorsunuz? Altın karma rezil bir yayın ve rezil bir denemedir. Türkiye üçüncüsü 5'incisi sadece sponsor Aldığı için önerir.
Hayır genel olarak o yayını ilk defa aldım ama 3D'yi Çözdügüm için önerdim. Genel Olarak Hicbir şey alma gene OgmMateryal denemesi Çıkmış Sorular Online Ücretsiz denemeler Üni. Denemeleri... Bir çok seçenek var...

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hayır genel olarak o yayını ilk defa aldım ama 3D'yi Çözdügüm için önerdim. Genel Olarak Hicbir şey alma gene OgmMateryal denemesi Çıkmış Sorular Online Ücretsiz denemeler Üni Demeleri... Bir çok seçenek var...
OGM materyal denemeleri yine çok kötüydü sınavla alakası yoktu. Piyasadaki bütün denemeleri çözdüm geçen sene

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,236
İsim
Taha Efe
OGM materyal denemeleri yine çok kötüydü sınavla alakası yoktu. Piyasadaki bütün denemeleri çözdüm geçen sene
Cözmedim misal Olsun diye verdim. En Kötü son 10 yılı cözersin bu dediğin gibiyse iş biter :D

Top Bottom