Neler Yeni

Yks son 29 gün kalmış

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Alakası yok. Konuları iyi çalışan, kavramları iyi öğrenen, ilişkileri doğru kurup sağlam deneme çözen fuller. Online eğitimle fullenecek bir sınav değil açıkçası mükemmel hocalar yoksa.

Ben kendi senemde fulleyebildiysem youtube hocalarına borçluyum online derslere hiç girmedim.
Şöyle bir şey buldum Ayt'nin %50'si isteyen bakabilir.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Ben sayısalcıydım
Sözel ve EA İcin iş görür gibi ben aldım foruma nasılsa ona göre tavsiye ederim veya etmem. Denemeler Cözümlü olması lazım bide bölüm denemesi diyorlar bakalım bu nasıl cıkacak...

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sözel ve EA İcin iş görür gibi ben aldım foruma nasılsa ona göre tavsiye ederim veya etmem. Denemeler Cözümlü olması lazım bide bölüm denemesi diyorlar bakalım bu nasıl cıkacak...
Ben geçen sene altın karmanın AYT denemeleri almıştım. Çok kötü bir deneme idi.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Soru sorudur :D Tyt icin en son Sunu Cözmüstüm öneririm güzel zorlayıcı sayılabilcek bir deneme bırakıcam. Video Cözümlü.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Tyt de gelmişti elime. Bir deneme dışında tamamını çöpe attım

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
son ay deneme çözmek zordur heleki bu sıcakta.çözüm ise tam deneme çözmemektir. Soru sayıları şuan nasıl bilmiyorum ama bölümsel deneme kitapları var onlar iyi gelir. 40 soru matematik çözersin ara verirsin. Hem rahat olur hem ara verdiğin için sıkılmazsın. Son ayın taktiği budur. Zamanda sıkıntı yaşamıyorsan bu şekilde çözüp ilerleyebilirsin. Ama zaman sıkıntısı yaşıyorsan bu yöntem yanlış maalesef tam deneme çözmen şart

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Tyt de gelmişti elime. Bir deneme dışında tamamını çöpe attım
Denemede olmadan olmaz gibi analiz yapıyorsun en büyük işlevi
Mesaj otomatik birleştirildi:

son ay deneme çözmek zordur heleki bu sıcakta.çözüm ise tam deneme çözmemektir. Soru sayıları şuan nasıl bilmiyorum ama bölümsel deneme kitapları var onlar iyi gelir. 40 soru matematik çözersin ara verirsin. Hem rahat olur hem ara verdiğin için sıkılmazsın. Son ayın taktiği budur. Zamanda sıkıntı yaşamıyorsan bu şekilde çözüp ilerleyebilirsin. Ama zaman sıkıntısı yaşıyorsan bu yöntem yanlış maalesef tam deneme çözmen şart
Bende biraz Dikkat sıkıntısı var gibi suan Yaşıyorum ama Bölüm Alacam en kısa zamanda 1 gün bölüm 1 gün tam diye düsünüyorum sizce nasıl olur?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,779
İsim
Kgn
Teşekkürler.Zaten matematik fen bilimleri diye ayrı olarak aldım öyle yapmak daha mantıklı geliyor banada

Yks 13.sünün önerdiği kitaptır olur mu öyle şey(!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Albert Tesla
Sayısal 170k girdim soruları alayım. (Ayt Mat 26 Net)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Teşekkürler.Zaten matematik fen bilimleri diye ayrı olarak aldım öyle yapmak daha mantıklı geliyor banada

Yks 13.sünün önerdiği kitaptır olur mu öyle şey!
Aga ben Ayt 2 icin aldım InsaAllah ilk denemmi cumartesi cözecem farklı bölümsek bile bir fikir olur bakalım... Ama Tyt icin attıgımı güzel bir fiyattan bulursanız cözün derim ben mennun kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,951
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom