Yoğun kepek sorunu! yardım

Ama gidip kendim alamam ki aileme de söyleyemiyorum utanıyorum kel kalmaktan korkuyorum
Yok kankam hiç utanma bende çalışıyordum babamın yanında gidip beraber aldık. Bu arada kel kalmazsın merak etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konazol kullanabilirsin haftada 2 3 kez ama saçı kurutuyor bilgine.
Bende öyle olmadı yumuşacık saçlarım ilk kullanımda sık kullanacağın için olabilir talimatları okuyarak yaparsanız kuruma gibi sorun olmaz.

Yok kankam hiç utanma bende çalışıyordum babamın yanında gidip beraber aldık. Bu arada kel kalmazsın merak etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle olmadı yumuşacık saçlarım ilk kullanımda sık kullanacağın için olabilir talimatları okuyarak yaparsanız kuruma gibi sorun olmaz.
Çok söyleyemem utanıyorum böyle devam

Çok söyleyemem utanıyorum böyle devam
Çok zor değil eczaneye gidiceksin alt tarafı. Pahalı bir şey de değil hadi bakalım pazartesi alıyorsun yoksa çok can çekersin geçmiyor çünki....

Arkadaşlar 15 yaşındayım son 2 aydır baya bi kepek sorunuyla karşılaşıyorum sıcakladığımda saçım baya bi kaşınıyor herhangi bi öneriniz varmı şampuan vs. bide neden olabilir kepek
Senelerdir devam eden bir sorundu benim için. Limon,karbonat,sirke aklına ne gelirse herşeyi kullandım. 1 aydır da Konazol bitkisel şampuanı kullanıyorum. Sadece eczanelerde satılıyor. Boyutu ufak saçlarım uzun olduğu için bana 1 ay kadar gidiyor. Haftada 2 veya 3 defa her yıkamada da 2 defa kullanıyorum. Kepek oranım %98 oranın da azaldı. TAVSİYE EDERİM !

ketoral diye şampuan var ilaç gibi ondan al kafana sür duşta 2 dakika bekle yıka direk çözüyor sorunu

Duş alırken kafanızı iyi durulayınız. Ve duştan çıktıktan sonra kafanızı havlu ile iyice kurulayınız. Saç kurutma makinesi yerine havlu kullanmak daha sağlıklıdır. Duş alma sıklığını haftada 1 olarak değiştiriniz.
Treyarch,

1 hafta uzun bir süre değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,840
Üyeler
189,501
Son üye
aruje
Geri