Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,986
Ama elimi bi atıyorum saçıma 3 4 saç dökülüyorÜstte de yazıldığı gibi o yaşlarda normal.
Ama elimi bi atıyorum saçıma 3 4 saç dökülüyorÜstte de yazıldığı gibi o yaşlarda normal.
Aynısı bendede oluyordu FitGirl tavsiyesi Konazol kullan artık ne kan var nede kepek nede kaşıntı varAma elimi bi atıyorum saçıma 3 4 saç dökülüyor
Ama gidip kendim alamam ki aileme de söyleyemiyorum utanıyorum kel kalmaktan korkuyorumAynısı bendede oluyordu FitGirl tavsiyesi Konazol kullan artık ne kan var nede kepek nede kaşıntı var![]()
Konazol kullanabilirsin haftada 2 3 kez ama saçı kurutuyor bilgine.Aynısı bendede oluyordu FitGirl tavsiyesi Konazol kullan artık ne kan var nede kepek nede kaşıntı var![]()
Yok kankam hiç utanma bende çalışıyordum babamın yanında gidip beraber aldık. Bu arada kel kalmazsın merak etme.Ama gidip kendim alamam ki aileme de söyleyemiyorum utanıyorum kel kalmaktan korkuyorum
Bende öyle olmadı yumuşacık saçlarım ilk kullanımda sık kullanacağın için olabilir talimatları okuyarak yaparsanız kuruma gibi sorun olmaz.Konazol kullanabilirsin haftada 2 3 kez ama saçı kurutuyor bilgine.
Çok söyleyemem utanıyorum böyle devamYok kankam hiç utanma bende çalışıyordum babamın yanında gidip beraber aldık. Bu arada kel kalmazsın merak etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle olmadı yumuşacık saçlarım ilk kullanımda sık kullanacağın için olabilir talimatları okuyarak yaparsanız kuruma gibi sorun olmaz.
Hmm anladımBir kaç kez kullanırsan elbet bir işe yaramaz kardeşim. İlk başlarda her yıkandığında kullanacaksın 1 ay sonra 1 haftada bir 2 ay sonra 2 haftada bir yapman gerek başka çözümü yok.
Çok zor değil eczaneye gidiceksin alt tarafı. Pahalı bir şey de değil hadi bakalım pazartesi alıyorsun yoksa çok can çekersin geçmiyor çünki....Çok söyleyemem utanıyorum böyle devam
Yok imkanı yokÇok zor değil eczaneye gidiceksin alt tarafı. Pahalı bir şey de değil hadi bakalım pazartesi alıyorsun yoksa çok can çekersin geçmiyor çünki....
Senelerdir devam eden bir sorundu benim için. Limon,karbonat,sirke aklına ne gelirse herşeyi kullandım. 1 aydır da Konazol bitkisel şampuanı kullanıyorum. Sadece eczanelerde satılıyor. Boyutu ufak saçlarım uzun olduğu için bana 1 ay kadar gidiyor. Haftada 2 veya 3 defa her yıkamada da 2 defa kullanıyorum. Kepek oranım %98 oranın da azaldı. TAVSİYE EDERİM !Arkadaşlar 15 yaşındayım son 2 aydır baya bi kepek sorunuyla karşılaşıyorum sıcakladığımda saçım baya bi kaşınıyor herhangi bi öneriniz varmı şampuan vs. bide neden olabilir kepek
Sen bilirsin zorlamayacağım daha fazla. Yıllarca çektiğim için çok zorlanacaksın bi ara kötü şeyler bile aklıma geliyordu ama çözümü buymuşYok imkanı yok
Treyarch,Duş alırken kafanızı iyi durulayınız. Ve duştan çıktıktan sonra kafanızı havlu ile iyice kurulayınız. Saç kurutma makinesi yerine havlu kullanmak daha sağlıklıdır. Duş alma sıklığını haftada 1 olarak değiştiriniz.