Neler Yeni

Yok Böyle bir cehalet

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,395
İsim
uwu
nasıl bir yerden sıfır ürün alırken satıcı garanti veriyorsa konudaki arkadaş da sorun çıkarsa ulaş diyerekten zorunda olmasa bile koşulsuz garanti vermiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş
konuyu uzatmanın manası yok alıcı haklı satıcının garanti vermeme seçeneği de vardı ama o seçmemiş bu onun sorunu
Fiziksel hasar için demiş watman a yapacak bişeyi yok

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Arda doğan
Hocam Yanlış anlamayın ama Onu sizden alıp sonra kendi Wattman'lı Bozuk Kartını Size kakalamaya çalışmış olabilir çünkü özelliklede 2.El piyasasında bu 3 Kağıtçılık çok dönüyor Kendilerine ait bozuk Ürünün Aynısının 2.El'de buluyor alıyor sonra kendisini ile değistirip bozuk diye satıyor şimdi kırık çıkıkta anlaşılır ama wattman Gibi Dışardan Gözle belli olmayan hatalar'da Zor daha doğrusu Yine anlaşılır ama Başkasını inandıramassın yani Ben şahsen Bu tarz bir şey olduğunu düşünüyorum🤔

-Ayrıca Babam Niye yere atmış ya içim parçalandı Yani en azından yere atmak yerine Hayrına birine Verseydi En azından sevaptı😁
(Yani ben bile bu seneye kadar GT 430 kullanıyordum yani forumda falan kesinlikle eski ekran kartı kullanan falan vardır öyle birine verseymiş en azından keşke😅)
Kartın soğutma bloğu gitti sadece blok bulursam takıcam ve evet bende ondan şüphelendiğimden almadım dedim ben sana fizilsel ve yazılımsal olarak sağlam verdim sende bana test et böyle ver bağırmaya başladı gece gece rezil oluyon bahane tez uydurma dolandırıcı olduğun açığa çıktı diye bağırıyordu dün biz siniri karttan çıkartmasak adamdan çıkartıcaktık adam dediğinde 2 tane genç mahallemde yok avcılardan gelmiş yiyecekt avcılarını kartı diyo sağlamsa dolandırıcı değilsen al falan ağzımıda pek bozmak istemiyorum elbet 2.elde yine düşer bana ben malzeme satan biriyim çoğunlukla birdaha geldiğinde bu sefer tam malı vericekken vaz geçicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tür olaylarda butun sorumluluk alıcıda. almadan gerekli testleri yapacak aldıktan sonra sağda solda bağırmayacak.

Sizde satıcı olarak evinizin önüne kimseyi cağırmayın. bi alt sokaga ya da caddeye cağırın
Yok ben hep bulunduğum mahallenin merkezine çağırıyorum bu sefer 1 yan sokağa komple'e çağırdım ordan görmüş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,690
Üyeler
162,718
Son üye
erensvs
Top Bottom