selamlar sırasıyla knight wow allods aion oynadım. Wow ara sıra dönüp oynadığım bir oyun ömür boyu öyle olacak sanırım
son zamanlar da throne and liberty denedim 3 4 ay. Yok mu güzel bir oyun p2w olması önemli değil zevk alsam yeterli.
reis ocak şubat gibi bıraktık thrones and liberty i 5 6 arkadaş başladık sarmadı bizi 3 4 ay oynadıkthrones and liberty
konu takip benimde bu turde oyun acligim var.selamlar sırasıyla knight wow allods aion oynadım. Wow ara sıra dönüp oynadığım bir oyun ömür boyu öyle olacak sanırımson zamanlar da throne and liberty denedim 3 4 ay. Yok mu güzel bir oyun p2w olması önemli değil zevk alsam yeterli.
oynadım kanka da tür olarak sarmadı beni yabende bahsettiklerini oynadım ilaveten war thunder oynuyorum ve hala daha beni sarıyor. Türü ilgini çekerse bir şans ver bence
dönüp dolaşıp wow classic oynucam heraldekonu takip benimde bu turde oyun acligim var.
Tam bunu yazmaya geliyordum helalBlack desert deneyebilirsin hocam
warframe öneririm p2w değil hikayede var 3-5 baya güzel.selamlar sırasıyla knight wow allods aion oynadım. Wow ara sıra dönüp oynadığım bir oyun ömür boyu öyle olacak sanırımson zamanlar da throne and liberty denedim 3 4 ay. Yok mu güzel bir oyun p2w olması önemli değil zevk alsam yeterli.
ben de bunu düşünüyorum ama pay 2 play mevzusu canımı sıkıyor bunda da. Retailde en azından boost yaparak falan oyun parasını çıkartabiliyorsun ama classicde öyle bir seçenek yokdönüp dolaşıp wow classic oynucam heralde