Yok mu oynanacak mmorpg ?

recnut

80+
Reaksiyon skoru
9
selamlar sırasıyla knight wow allods aion oynadım. Wow ara sıra dönüp oynadığım bir oyun ömür boyu öyle olacak sanırım :) son zamanlar da throne and liberty denedim 3 4 ay. Yok mu güzel bir oyun p2w olması önemli değil zevk alsam yeterli.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Black desert deneyebilirsin hocam

thrones and liberty

bende bahsettiklerini oynadım ilaveten war thunder oynuyorum ve hala daha beni sarıyor. Türü ilgini çekerse bir şans ver bence

selamlar sırasıyla knight wow allods aion oynadım. Wow ara sıra dönüp oynadığım bir oyun ömür boyu öyle olacak sanırım :) son zamanlar da throne and liberty denedim 3 4 ay. Yok mu güzel bir oyun p2w olması önemli değil zevk alsam yeterli.
konu takip benimde bu turde oyun acligim var.

bende bahsettiklerini oynadım ilaveten war thunder oynuyorum ve hala daha beni sarıyor. Türü ilgini çekerse bir şans ver bence
oynadım kanka da tür olarak sarmadı beni ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konu takip benimde bu turde oyun acligim var.
dönüp dolaşıp wow classic oynucam heralde

albion hakkında bilgisi olan var mı denesem mi acaba

warframe öneririm p2w değil hikayede var 3-5 baya güzel.

pek mmorpg değil ama poe2 öneririm kesinlikle. Piyasadaki mmorpglerden wow, gw2, ff, eso harici neredeyse hepsi p2w.

dönüp dolaşıp wow classic oynucam heralde
ben de bunu düşünüyorum ama pay 2 play mevzusu canımı sıkıyor bunda da. Retailde en azından boost yaparak falan oyun parasını çıkartabiliyorsun ama classicde öyle bir seçenek yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,932
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri