- Reaksiyon skoru
- 8,480
Adam 5k 5k bölüsçek mi sanıyorsun. Belki o para ailesi için dönüm noktası falan sanada vermiş 10 lira git çay al iç yani.Yemin ederim yaşandı
Adam 5k 5k bölüsçek mi sanıyorsun. Belki o para ailesi için dönüm noktası falan sanada vermiş 10 lira git çay al iç yani.Yemin ederim yaşandı
DoruAdam sana para vermek zorunda değil ki
Buna inanan ... ...Aga geçen gün yolda yürürken bir çanta buldum köşede, aldım içine baktım, içi full para doluydu, karakola gittim sahibini bulduk 30 lu yaşlarda Bi adam çantada 10k para varmış, teşşekür ederim kardeşim iyiki senin gibi insanlar var dedi çıkardı cebinden 10 lira verdi. Ayıp degil mi kardeşim
Burada para bile vermeyebilir onun bileceği bir iş.Aga geçen gün yolda yürürken bir çanta buldum köşede, aldım içine baktım, içi full para doluydu, karakola gittim sahibini bulduk 30 lu yaşlarda Bi adam çantada 10k para varmış, teşşekür ederim kardeşim iyiki senin gibi insanlar var dedi çıkardı cebinden 10 lira verdi. Ayıp degil mi kardeşim
değilAga geçen gün yolda yürürken bir çanta buldum köşede, aldım içine baktım, içi full para doluydu, karakola gittim sahibini bulduk 30 lu yaşlarda Bi adam çantada 10k para varmış, teşşekür ederim kardeşim iyiki senin gibi insanlar var dedi çıkardı cebinden 10 lira verdi. Ayıp degil mi kardeşim
10.000 TL ama 6 sıfır silinmeden önceki bir zamanda.Yani aslında 10 kuruş.Yemin ederim yaşandı
trol konu.bu devirde kimse çantada 10k para taşımaz.