yolda 10k para buldum

inanmadım

trol konu.bu devirde kimse çantada 10k para taşımaz.

İyilik yaparken neden karşılık beklersinki

Konu troll gibi geldi bana ama yine de düşüncemi paylaşacağım. Senin yaptığın doğru bir şey paranın sahibini bulup teslim etmişsin. Bunu yapacak pek kişi kalmadı ülkede, malum zor zamanlardan geçiyoruz. Adamın sana para verme gibi bir zorunluluğu yok ama dediğim gibi bunu yapacak insanların sayısı az. Hiç değilse 200TL verirdi insan. 10TL ile dalga geçmiş gibi. O karakola gitmenin yol parası bile 20TL falan. Adam benim gözümde ayıp etmiş.

Aga geçen gün yolda yürürken bir çanta buldum köşede, aldım içine baktım, içi full para doluydu, karakola gittim sahibini bulduk 30 lu yaşlarda Bi adam çantada 10k para varmış, teşşekür ederim kardeşim iyiki senin gibi insanlar var dedi çıkardı cebinden 10 lira verdi. Ayıp degil mi kardeşim
Buna inanan ... ...

Aga geçen gün yolda yürürken bir çanta buldum köşede, aldım içine baktım, içi full para doluydu, karakola gittim sahibini bulduk 30 lu yaşlarda Bi adam çantada 10k para varmış, teşşekür ederim kardeşim iyiki senin gibi insanlar var dedi çıkardı cebinden 10 lira verdi. Ayıp degil mi kardeşim
Burada para bile vermeyebilir onun bileceği bir iş.
Siz doğru olanı yapmışsınız.
Vicdanınız rahat olsun yeter bence :)

değil

Zorunda değil ama bence 100 vermesi gerekirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,294
Üyeler
195,591
Son üye
Rastrein
Geri