Yönetici izni veremiyorum

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Arkadaşlar admin ben olmama rağmen hiçbirsey yapamıyorum yani program ekle kaldırdan program bile silemiyorum. windowstan diğer kullanıcılarda 1 tane hesap var ama herhangi bir dosyaya sağ tıklayıp güvenliğe gelince 3 4 tane hesap var. Windows güvenlik duvarından bir uygulamaya izin vericem onu bile yapamıyorum napabilirim ?

Arkadaşlar admin ben olmama rağmen hiçbirsey yapamıyorum yani program ekle kaldırdan program bile silemiyorum. windowstan diğer kullanıcılarda 1 tane hesap var ama herhangi bir dosyaya sağ tıklayıp güvenliğe gelince 3 4 tane hesap var. Windows güvenlik duvarından bir uygulamaya izin vericem onu bile yapamıyorum napabilirim ?
Yeni user aç admin yap geçiş yap eski olanı sil

Her şey gidiyor
uygulamalar filandamı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bide nası silip yeni hesap filan açıcam. bi hesabı admin yapmayı biliyorum ama yeni hesap nası acıp silicem

uygulamalar filandamı
Her şey diyorum uygulamalar falanda mı diyorsun yok onlar mars galaksisinden sana bağlı olduğu için onlar gitmez 15 yaşında falan mısın? Türkçe mi bilmiyorsun? Her şey gider silinmesin istiyorsan UYGULAMALAR HARİÇ taşımak istediğin dosyaları yeni userda iken windows kullanıcılar sekmesinden alırsın

uygulamalar filandamı

hocam bide nası silip yeni hesap filan açıcam. bi hesabı admin yapmayı biliyorum ama yeni hesap nası acıp silicem
1753041776830.webp

uygulamalar filandamı

Her şey diyorum uygulamalar falanda mı diyorsun yok onlar mars galaksisinden sana bağlı olduğu için onlar gitmez 15 yaşında falan mısın? Türkçe mi bilmiyorsun? Her şey gider silinmesin istiyorsan UYGULAMALAR HARİÇ taşımak istediğin dosyaları yeni userda iken windows kullanıcılar sekmesinden alırsın

Alıntıyı görüntüle

hocam yeni hesap açarken güvenlik sorusunda bir hata olustu diyor

boyle

güvenliğe gelince 3 4 tane hesap var. sen gördüğün hesapları atsana bi ssle
hocam kaspersky hiçbirşey bulmadı simdi o dediginiz program ile taratıcam

Ekler

• user.webp
    user.webp
    10.4 KB · Hit: 14
boyle

hocam kaspersky hiçbirşey bulmadı simdi o dediginiz program ile taratıcam
Bilgisayar yönetimi > Yerel Kulanıcılar ve Gruplar > Kullanıcılar > Efe > Üyelik > Administrators yetkisi var mı bak bakalım

güvenliğe gelince 3 4 tane hesap var. sen gördüğün hesapları atsana bi ssle
hocam dediginiz program 1

Bilgisayar yönetimi > Yerel Kulanıcılar ve Gruplar > Kullanıcılar > Efe > Üyelik > Administrators yetkisi var mı bak bakalım
hocam bilgisayat yönetimi açılmıyor

aratıp açınca hiç bişey gelmiyor başlat tusundan açınca bu dosyanın bu eylemi gerçeklestirmek için ilişkilendirdiği uygalama yok diyor

hocam chrome bile acilmiyor ogeye erismek icin izin olmayabilir diyor napicam

hocam dediginiz program 1

hocam bilgisayat yönetimi açılmıyor

aratıp açınca hiç bişey gelmiyor başlat tusundan açınca bu dosyanın bu eylemi gerçeklestirmek için ilişkilendirdiği uygalama yok diyor

hocam chrome bile acilmiyor ogeye erismek icin izin olmayabilir diyor napicam
duzeldi hocan

bilgisayar yönetiminde kullanıcılar yok hocam

hocam kaldım boyle napıcam

Son düzenleme:
Geri