Neler Yeni

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü İçin Bilgisayar Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Demirel
Bütçe
23000
Merhaba bu sene üniye geçtim ve bölümüm yönetim bilişim sistemleri yazılım ağırlıklı olarak ilerleyeceğim nasip olursa. Bütçem max 23k. Ek olarak Photoshop ve Illustrator programlarını kullanmam gerek. Hem yazılım için hem Photoshop ve Illustrator için kullanabileceğim bir sistem arıyorum. Aklımda macbook air var ama bilgisayar konusunda bilgim neredeyse sıfır onun için sizede danışmak istedim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba bu sene üniye geçtim ve bölümüm yönetim bilişim sistemleri yazılım ağırlıklı olarak ilerleyeceğim nasip olursa. Bütçem max 23k. Ek olarak Photoshop ve Illustrator programlarını kullanmam gerek. Hem yazılım için hem Photoshop ve Illustrator için kullanabileceğim bir sistem arıyorum. Aklımda macbook air var ama bilgisayar konusunda bilgim neredeyse sıfır onun için sizede danışmak istedim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
oyun oynamıyacaksan macbook air alman daha mantıklı iş konusunda

TeccnoQ

80+
Eğer bütün programların lisansını alacak kadar bütçeniz varsa Mac alın. Yoksa crack kuracaksınız ve Windows lazım.

Tercihinizi yaparken en iyi işlemciye yönelmeniz gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Demirel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bütün programların lisansını alacak kadar bütçeniz varsa Mac alın. Yoksa crack kuracaksınız ve Windows lazım.

Tercihinizi yaparken en iyi işlemciye yönelmeniz gerek.
crack olarak macbooka kurulmuyormu

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Omen, msi alpha yada monster 20.4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri