Neler Yeni

YouTube abone satın almak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir
Merhaba, 3 yıldır YouTubede video paylaşıyorum, ve 145 abone olabildim. İnternette gezininirken itemsatışda YouTube abone satıyorlardı (1000 adet) sizce almak mantıklı mı? Tekrar 145'e düşer mi? Veya kanalım kapanır mı?

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
Bot olduğu için keşfet felan zor onun yerine kendine özgün bi konu anlatarak yani severek bişeyler yaparsan hem gerçek hemde daha düzenli bi hesap olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bot olduğu için keşfet felan zor onun yerine kendine özgün bi konu anlatarak yani severek bişeyler yaparsan hem gerçek hemde daha düzenli bi hesap olur
Videolarım zaten 500-1000 izleniyor, haftada 2-3 video atıp youtubeden para kazanmak istiyorum. Şuan para kazanmayı açmak için 355 abonem eksik

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
3 yılda böyle olduysa bi denesin. En kötü yeni kanal açar bence
Para vercek boş yere vermesin o paraya örnek veriyorum kazanana oyun içi ucuz bir şey alcam desin zaten bunu yaptıkça gelir aboneler arasından valorant turnuvası gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videolarım zaten 500-1000 izleniyor, haftada 2-3 video atıp youtubeden para kazanmak istiyorum. Şuan para kazanmayı açmak için 355 abonem eksik
Video içeriğin ney paylaşma iznin varsa kanal linki verirmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir
Para vercek boş yere vermesin o paraya örnek veriyorum kazanana oyun içi ucuz bir şey alcam desin zaten bunu yaptıkça gelir aboneler arasından valorant turnuvası gibi

SAMP-MTA videoları çekiyorum (paylaşma iznim yok galiba)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Eğer gelecek botlar aktif kullanılmıyorsa (izlenme, like vs içinde kullanılmıyorsa) mantıklı ama kullanılıyorsa ve anasayfaya sık sık giriliyorsa izlenmelerini kötü etkiler. Sebebi ise görüntüleme başına video tıklama oranın ciddi anlamda düşer. 1000 abonen var ve hepsi bot diyelim. Senin videonu bu 1000 aboneye gösterdiğinde hiçbir bot videona tıklamayacağı için görüntülenme tıklama oranın 1000 gösterimde %0 olur. Buda daha fazla görüntülenmesini azaltır. Azalınca izlenmeler düşer. Bence gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir
Eğer gelecek botlar aktif kullanılmıyorsa (izlenme, like vs içinde kullanılmıyorsa) mantıklı ama kullanılıyorsa ve anasayfaya sık sık giriliyorsa izlenmelerini kötü etkiler. Sebebi ise görüntüleme başına video tıklama oranın ciddi anlamda düşer. 1000 abonen var ve hepsi bot diyelim. Senin videonu bu 1000 aboneye gösterdiğinde hiçbir bot videona tıklamayacağı için görüntülenme tıklama oranın 1000 gösterimde %0 olur. Buda daha fazla görüntülenmesini azaltır. Azalınca izlenmeler düşer. Bence gerek yok.
Peki 100-200 abone satın alsam?

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Bu topa girmeye hiç gerek yok çektiğiniz video konusu alanınız ile ilgili ise ve severek yapıyorsanız hiç bulaşmayın illaki bir yerde dönüm noktanız olup abone sayınızın artacağı gün olacaktır böyle botla falan olmaz 1 tane olsun organik olsun kanalınıza yazık etmeyin.
Ayrıca YouTube bu hususta politikasını bayağı değiştirdi ve ciddi şekilde bot aboneleri kısa süre içerisinde kanalınızdan siliyor. Yani paranız boşa gitmiş oluyor. O paraya gidin dışarda bi yemek yiyin yada atıyorum ucuz bi ürün alın inceleme videosu çekin kanala koyun falan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir

Bu ilanı alsam, youtube kanalımın kapanma riski var mı?

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
O parayla bot almak yerine Udemy den eğitim alıp nasıl daha kaliteli dikkat çekici videolar, thumbnailler, başlıklar, etiketler oluştururum tarzı eğitimler alıp kendinizi geliştirin veya. her şey sizde bitiyor. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir
O parayla bot almak yerine Udemy den eğitim alıp nasıl daha kaliteli dikkat çekici videolar, thumbnailler, başlıklar, etiketler oluştururum tarzı eğitimler alıp kendinizi geliştirin veya. her şey sizde bitiyor. :)
Haklısınız, ancak bilgisayarım samp ve mtaya yetiyor, bu oyunlarda ise Max. 150 abone yapabildim. Thumbnailler yapmayı bilmiyorum ama video esiri yapmayı biliyorum

Haklısınız, ancak bilgisayarım samp ve mtaya yetiyor, bu oyunlarda ise Max. 150 abone yapabildim. Thumbnailler yapmayı bilmiyorum ama video esiri yapmayı biliyorum
Korktuğum şey 3 yılda 145 abone zor kastım şimdi abone satın aldım diye kanal kapanırsa baştan başlamam gerekiyor

Top Bottom