Uygulama güncellemesi varsa yap yoksa uygulamayı eski sürüme düşür tekrar guncelle.Youtuba girdiğimde fotoğrafta işaretledim alanda olan profil,short,ana sayfa,abonelikler kısmının olmadığını fark ettim ne yapabilirim
hocam dediğin gibi yaptim güncellemeyi kaldır dedim sonra uygulamayı açtığımda aşağıya çubuk geldi ama ilk baş güncelleme yaptırdı güncelleyince gene gittiUygulama güncellemesi varsa yap yoksa uygulamayı eski sürüme düşür tekrar guncelle.
Eski sürüme ise uygulama ayarları güncellemeleri kaldır yaparak donebilirsin ardından playstore gir ve uygulamayi güncelle tekrar .
Alakası olurmu bilmem ama nagivasyon çubuğunu butonluya çevir dene bir .hocam dediğin gibi yaptim güncellemeyi kaldır dedim sonra uygulamayı açtığımda aşağıya çubuk geldi ama ilk baş güncelleme yaptırdı güncelleyince gene gitti
olmadı hocamAlakası olurmu bilmem ama nagivasyon çubuğunu butonluya çevir dene bir .
girmever dostum sende ne olucak..olmadı hocam
hoam uygulama verilerini sil denedim sonra uygulamaya giriş yaptığımda aşağıda oturum açılamadı yazdı sonra bir videoya gireyim abone olayım beni oturum açma ekranına götürsün dedim ama bu seferde abone oldu hesabım açık gibi
büyük ihtimalle bir hata yüzündendirbendede gitti hocam anıden ya bilerek yada bi hata yüzünden boyle bekleyin duzelir elbet