Neler Yeni

YouTube da artık reklam engelleme kullanılmıyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Evet bendede sürekli bu uyarıyı atıyor ama izlemeye devam edebiliyorsun orası ayrı

Thadox

80+ Bronze
opera kullanıyorum ne uyarı ne de reklam var
Bende opera gx kullanıyorum uyarı veya reklam yok ancak bu gün şöyle bir şey fark ettim. Eskiden tıklar tıklamaz videoya geçiyordu şimdi ise tam tarif edemeyebilirim ama tıklıyorum reklam videosu yükleniyor üstte işte reklam videosunu adı (mesela doping ile tıp kazandım) altta kaç dakika olduğu (örneğin açtığım video 20 dk ama altta reklamın süresi yazıyor mesela 2 dk 15 sn) fakat ses ve görüntü yok. Böyle bi 5 6 saniye bekletiyor sonra videoyu açıyor. Çözümü var mıdır eskiden ne güzel kaymak gibi açılıyordu ya :D

Kerem gök

80+ Silver
Bende opera gx kullanıyorum uyarı veya reklam yok ancak bu gün şöyle bir şey fark ettim. Eskiden tıklar tıklamaz videoya geçiyordu şimdi ise tam tarif edemeyebilirim ama tıklıyorum reklam videosu yükleniyor üstte işte reklam videosunu adı (mesela doping ile tıp kazandım) altta kaç dakika olduğu (örneğin açtığım video 20 dk ama altta reklamın süresi yazıyor mesela 2 dk 15 sn) fakat ses ve görüntü yok. Böyle bi 5 6 saniye bekletiyor sonra videoyu açıyor. Çözümü var mıdır eskiden ne güzel kaymak gibi açılıyordu ya :D
hocam bende öyle bi şey de yok, bi güncelle istersen

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

Kara*

80+ Silver
hocam bende öyle bi şey de yok, bi güncelle istersen
Aynı sorunu yaşıyorum hocam anlatmış güncelleme de etki etmiyor. Kanka yok mu önerebileceğiniz eklenti? yarım saniye dümdüz siyah ekrana bakınca sinirleniyorum reklam hiç çekemiyorum zaten.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Evet aynı şekil bendede ama güncelleme geldi galiba onu yapmadım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

Kerem gök

80+ Silver
1697808727527.png
1697808737358.png

Hocam eklentiler bunlar sadece D: bende her zamanki gibi videoya tıklıyorum açılıyor youtube videosu. extra bi şey kullanmıyorum

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eray
İstedikleri kadar çıkarsınlar açığı çıkar blok atılır abonelik vermeyeceğim

Thadox

80+ Bronze

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Top Bottom