Bende opera gx kullanıyorum uyarı veya reklam yok ancak bu gün şöyle bir şey fark ettim. Eskiden tıklar tıklamaz videoya geçiyordu şimdi ise tam tarif edemeyebilirim ama tıklıyorum reklam videosu yükleniyor üstte işte reklam videosunu adı (mesela doping ile tıp kazandım) altta kaç dakika olduğu (örneğin açtığım video 20 dk ama altta reklamın süresi yazıyor mesela 2 dk 15 sn) fakat ses ve görüntü yok. Böyle bi 5 6 saniye bekletiyor sonra videoyu açıyor. Çözümü var mıdır eskiden ne güzel kaymak gibi açılıyordu yaopera kullanıyorum ne uyarı ne de reklam var
hocam bende öyle bi şey de yok, bi güncelle istersenBende opera gx kullanıyorum uyarı veya reklam yok ancak bu gün şöyle bir şey fark ettim. Eskiden tıklar tıklamaz videoya geçiyordu şimdi ise tam tarif edemeyebilirim ama tıklıyorum reklam videosu yükleniyor üstte işte reklam videosunu adı (mesela doping ile tıp kazandım) altta kaç dakika olduğu (örneğin açtığım video 20 dk ama altta reklamın süresi yazıyor mesela 2 dk 15 sn) fakat ses ve görüntü yok. Böyle bi 5 6 saniye bekletiyor sonra videoyu açıyor. Çözümü var mıdır eskiden ne güzel kaymak gibi açılıyordu ya
bende aldım şimdi mecbur , 30tl felan para değil artık uğraşılmaz alın geçin arkadaşlaren son saldım sonuc
Alıntıyı görüntüle
premium almayanı artık düdüklüyorlar
papara cashback ile 20tl
hocam tam aradığım site sana zahmet link bırakırsan çok makbule gecer bu devirde internetten ciddi ilişki zor ek olarak ad guard kullanıyorum hiç gormedim sorun yaşamadım
Aynı sorunu yaşıyorum hocam anlatmış güncelleme de etki etmiyor. Kanka yok mu önerebileceğiniz eklenti? yarım saniye dümdüz siyah ekrana bakınca sinirleniyorum reklam hiç çekemiyorum zaten.hocam bende öyle bi şey de yok, bi güncelle istersen
Evet aynı şekil bendede ama güncelleme geldi galiba onu yapmadımBende opera gx kullanıyorum uyarı veya reklam yok ancak bu gün şöyle bir şey fark ettim. Eskiden tıklar tıklamaz videoya geçiyordu şimdi ise tam tarif edemeyebilirim ama tıklıyorum reklam videosu yükleniyor üstte işte reklam videosunu adı (mesela doping ile tıp kazandım) altta kaç dakika olduğu (örneğin açtığım video 20 dk ama altta reklamın süresi yazıyor mesela 2 dk 15 sn) fakat ses ve görüntü yok. Böyle bi 5 6 saniye bekletiyor sonra videoyu açıyor. Çözümü var mıdır eskiden ne güzel kaymak gibi açılıyordu ya
Adguard çalışıyorAlıntıyı görüntüle
Umarım bolca izleyici kaybederler de akılları başlarına gelir : D
Yakında bunu baypass etmek için chrome eklentisi gelir, şimdilik bu şekilde.
Güncellemeleri kontrol ettim bir tane güncelleme gelmiş güncelledim sonuç yine aynı. Belki de telefonda youtube revanced kullandığımdan Susan ablam beni özel takibe almıştırAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam eklentiler bunlar sadece D: bende her zamanki gibi videoya tıklıyorum açılıyor youtube videosu. extra bi şey kullanmıyorum
kral aİstedikleri kadar çıkarsınlar açığı çıkar blok atılır abonelik vermeyeceğim