Youtube kanalım izlenmiyor

Rionetta

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar youtube shorts videosu yükledim aradan 1 2 saat geçti ve hala izlenme ve abone yok attığım hiçbir video izlenmiyor nedeni nedir kötü bi shorts da çekmedim

Merhabalar youtube shorts videosu yükledim aradan 1 2 saat geçti ve hala izlenme ve abone yok attığım hiçbir video izlenmiyor nedeni nedir kötü bi shorts da çekmedim
attığın saat önemli koyduğun etiketler önemli video kapağı önemli

gecen,n 5.30 u normal değilmi millet uyuyor

Koyduğun saat önemli baya. Öğle saatlerinde koyarsa güzel etkileşim gelebilir.

Türkçe içerik üretiyorsan, Türkiye saatine göre paylaşım yapsan daha iyi olur akşam 7 veya 8 gibi. Ayrıca YouTube'da istikrar önemli. Benim attığım ilk Shorts videosu 2.5K civarı izlenmişti, sonraki 2-3 video giderek azaldı ve 0 oldu. Hâlbuki videolar arasında kalite farkı yok gibiydi ve hepsi izlenebilirdi. Düzenli şekilde paylaşım yapman lazım. Ayrıca normal videolarda YouTube'un seni önermesi 20 videoya kadar çıkabiliyor, çünkü kitleni, videoyu izleyecek kişileri bulmaya çalışıyor. Bu anlattıklarımı Forumdan bir arkadaş yazmıştı. Kendisi her gün 20-30K izleniyormuş bi aralar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bugün attığın bir Shorts 1 ay sonra veya 1 yıl sonra patlayabilir. YouTube'un Shorts mantığı çok farklı çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,648
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri