hocam beğendiğiniz belirli kısımlarını youtube short, tiktok, instagram reels gibi yerlere atın. bunun yanı sıra aşağıdaki bağlantıdan konunuzla alakalı en kilit kelimelerden birini yazın onunla alakalı olanları açıklamaya ve etiket yazma bölgesine girin. İzlenmelerinizde artık olacaktır, ilgi çekici başlık yapmayı da unutmayın.Podcastlerimi YouTube'a da atıyorum.
Şu an sıfır elde var sıfır normal olarak. Önerebileceğiniz şeyler var mı?
Konusu: Psikoloji, hayat, kitaplar... Ortaya karışık biraz.
Adını reklam olmaması amacıyla veremiyorum.
Başta söyleyeyim : YouTube algoritmasının ustası değilim. En basit yol #shorts videoları paylaşmaktır. Para kazandırmaz ama kitle kazandırır. Ana videolarınızın izlenmesi için birebir. Birde YouTube'da özgün içerik ve ya popüler içeriklerden gitmeniz en temel mevzudur. Bunları ben uydurmuyorum istersen Kerim Demir kanalından daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.Podcastlerimi YouTube'a da atıyorum.
Şu an sıfır elde var sıfır normal olarak. Önerebileceğiniz şeyler var mı?
Konusu: Psikoloji, hayat, kitaplar... Ortaya karışık biraz.
Adını reklam olmaması amacıyla veremiyorum.
Doğru mu doğru.Benim bir taktiğim var. Mesela Psikoloji ile alakalı bir video yayınlayacaksın. Arama yerine psikoloji yaz. Sonra Senin videona en yakın olan aramayı video başlığın yap. Orada çıkan başlıklar en çok aratılan başlıklar çünkü. Bir tane saçma videom bile 1 günde 15k diğeri 7k izlenmişti.
Başta söyleyeyim : YouTube algoritmasının ustası değilim. En basit yol #shorts videoları paylaşmaktır. Para kazandırmaz ama kitle kazandırır. Ana videolarınızın izlenmesi için birebir. Birde YouTube'da özgün içerik ve ya popüler içeriklerden gitmeniz en temel mevzudur. Bunları ben uydurmuyorum istersen Kerim Demir kanalından daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru mu doğru.
Benim bir taktiğim var. Mesela Psikoloji ile alakalı bir video yayınlayacaksın. Arama yerine psikoloji yaz. Sonra Senin videona en yakın olan aramayı video başlığın yap. Orada çıkan başlıklar en çok aratılan başlıklar çünkü. Bir tane saçma videom bile 1 günde 15k diğeri 7k izlenmişti.
Shorts got it!hocam beğendiğiniz belirli kısımlarını youtube short, tiktok, instagram reels gibi yerlere atın. bunun yanı sıra aşağıdaki bağlantıdan konunuzla alakalı en kilit kelimelerden birini yazın onunla alakalı olanları açıklamaya ve etiket yazma bölgesine girin. İzlenmelerinizde artık olacaktır, ilgi çekici başlık yapmayı da unutmayın.
YouTube TAG【#】Generator Keyword Tool【⚠️ FREE】
Best #1 (FREE) YouTube Keyword Tool creates a list of popular video tags & #HASHTAGS using YouTube autocomplete -> Get 1,000s tags in REAL-TIME!keywordtool.io
Kanalınızın ismini alabilir miyim? İnceleysim geldi.Shorts got it!
Şu an boş gibi bir şey. Videolar videolarım yerinde. Kanalın ana duvarına video koymayı bulamadım. Özelden gönderebilirim sadece.Kanalınızın ismini alabilir miyim? İnceleysim geldi.
Youtube stüdyo'da özelleştirme bölümünden ekleneniyor.Şu an boş gibi bir şey. Videolar videolarım yerinde. Kanalın ana duvarına video koymayı bulamadım. Özelden gönderebilirim sadece.
Gördüm. Sağ ol.Youtube stüdyo'da özelleştirme bölümünden ekleneniyor.
Rica ederim. Bu arada web sitene baktım. Podcastlerde hep gerçek hisset yazan resim var. Farklı resimler kullanırsan güzel olur.Gördüm. Sağ ol.
Hocam web sitesi size ne kadar a mâl oldu ?Gördüm. Sağ ol.
6 aylık 105 TLHocam web sitesi size ne kadar a mâl oldu ?
İyi fiyat hayırlı olsun nereden domain aldınız6 aylık 105 TL