Neler Yeni

Youtube YouTube kanalımın izlenmelerini nasıl sıfırdan arttırabilirim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Podcastlerimi YouTube'a da atıyorum.
Şu an sıfır elde var sıfır normal olarak. Önerebileceğiniz şeyler var mı?
Konusu: Psikoloji, hayat, kitaplar... Ortaya karışık biraz.
Adını reklam olmaması amacıyla veremiyorum.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hocam beğendiğiniz belirli kısımlarını youtube short, tiktok, instagram reels gibi yerlere atın. bunun yanı sıra aşağıdaki bağlantıdan konunuzla alakalı en kilit kelimelerden birini yazın onunla alakalı olanları açıklamaya ve etiket yazma bölgesine girin. İzlenmelerinizde artık olacaktır, ilgi çekici başlık yapmayı da unutmayın.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Benim bir taktiğim var. Mesela Psikoloji ile alakalı bir video yayınlayacaksın. Arama yerine psikoloji yaz. Sonra Senin videona en yakın olan aramayı video başlığın yap. Orada çıkan başlıklar en çok aratılan başlıklar çünkü. Bir tane saçma videom bile 1 günde 15k diğeri 7k izlenmişti.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Başta söyleyeyim : YouTube algoritmasının ustası değilim. En basit yol #shorts videoları paylaşmaktır. Para kazandırmaz ama kitle kazandırır. Ana videolarınızın izlenmesi için birebir. Birde YouTube'da özgün içerik ve ya popüler içeriklerden gitmeniz en temel mevzudur. Bunları ben uydurmuyorum istersen Kerim Demir kanalından daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bir taktiğim var. Mesela Psikoloji ile alakalı bir video yayınlayacaksın. Arama yerine psikoloji yaz. Sonra Senin videona en yakın olan aramayı video başlığın yap. Orada çıkan başlıklar en çok aratılan başlıklar çünkü. Bir tane saçma videom bile 1 günde 15k diğeri 7k izlenmişti.
Doğru mu doğru.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başta söyleyeyim : YouTube algoritmasının ustası değilim. En basit yol #shorts videoları paylaşmaktır. Para kazandırmaz ama kitle kazandırır. Ana videolarınızın izlenmesi için birebir. Birde YouTube'da özgün içerik ve ya popüler içeriklerden gitmeniz en temel mevzudur. Bunları ben uydurmuyorum istersen Kerim Demir kanalından daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru mu doğru.
hocam beğendiğiniz belirli kısımlarını youtube short, tiktok, instagram reels gibi yerlere atın. bunun yanı sıra aşağıdaki bağlantıdan konunuzla alakalı en kilit kelimelerden birini yazın onunla alakalı olanları açıklamaya ve etiket yazma bölgesine girin. İzlenmelerinizde artık olacaktır, ilgi çekici başlık yapmayı da unutmayın.
Shorts got it!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanalınızın ismini alabilir miyim? İnceleysim geldi.
Şu an boş gibi bir şey. Videolar videolarım yerinde. Kanalın ana duvarına video koymayı bulamadım. Özelden gönderebilirim sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,838
Üyeler
161,349
Son üye
Can5341
Top Bottom