Neler Yeni

Youtube YouTube Playlist Nasıl İndirilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Alpaslan Alkan
Arkadaşlar iyi forumlar. YouTube Musicte playlistim var ve içinde 300'den fazla şarkı var. Bunların hepsini tek tek mp3 olarak indiremeyeceğim için bir uygulama veya web sitesi arıyorum. Güvenli olacak şekilde. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Serkan Barındık
vDownloader diye bir uygulama var ama toplu halde indirmiyor tek tek link kopyalayıp indirmen gerekiyor. Eskiden yüksek kalite indirmekte mevcuttu ama sanırım onu da paralıya çevirdiler. Kullanması çok basit. Linki kopyalıyorsun sonra indir diyorsun. Video olarak indirme seçeneği olduğu gibi MP3 olarakta indirme seçeneği var. Sadece indirirken ne olarak indireceğini seçeceksin.

Burdan indirebilirsin... https://vdownloader.com/
1742997764152.png

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Murat demir
Arkadaşlar iyi forumlar. YouTube Musicte playlistim var ve içinde 300'den fazla şarkı var. Bunların hepsini tek tek mp3 olarak indiremeyeceğim için bir uygulama veya web sitesi arıyorum. Güvenli olacak şekilde. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
listeye girince çıkıyo hocam premium değil misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam okumamışım pardon

Ekler

• resim_2025-03-26_170645564.png
    resim_2025-03-26_170645564.png
    19.5 KB · Hit: 16
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Alpaslan Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
listeye girince çıkıyo hocam premium değil misiniz?
Kral öyle değil ya. MP3 formatında direkt dosya olarak indirmek istiyordum. Zaten aradığımı buldum gerek kalmadı, teşekkür ederim yine de. Aynı durumdan muzdarip olanlar "MediaHuman" uygulamasıyla indirebilirler komple playlisti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,762
Üyeler
171,450
Son üye
diskokid06
Top Bottom