Neler Yeni

Yardım YOUTUBE REKLAM ENGELLEYİCİ İŞİNİ İYİCE ABARTTI

yametee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Osman Kurt
Discord
yameteeeh
Selamlar bildiğiniz gibi youtube reklam engelleyici konusunda reklam engelleyiciler artık yeterli kalmıyor chrome da.
Chrome kullanmayı bırakmak istemiyorum bir Türk genci olarak da normal bir şekilde ayda 60 70 tl vermek istemiyorum youtube premium için.
En son ublockorigin kullanıyordum o da yetersiz gelmeye başladı.
Hem benim için hem de benim gibi sorun yaşayan tüm arkadaşlar için şuna bir çözüm bulabilecek var mı?
ublokorigin'de kodlama kısmı var bundan anlayan var mı? Tahminimce buradan çözülebilir.
3 uyarıdan sonra böyle oluyor ve videolar açılmıyor.
1699565464410.png

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
Selamlar bildiğiniz gibi youtube reklam engelleyici konusunda reklam engelleyiciler artık yeterli kalmıyor chrome da.
Chrome kullanmayı bırakmak istemiyorum bir Türk genci olarak da normal bir şekilde ayda 60 70 TL vermek istemiyorum youtube premium için.
Hem benim için hem de benim gibi sorun yaşayan tüm arkadaşlar için şuna bir çözüm bulabilecek var mı?
ublokorigin'de kodlama kısmı var bundan anlayan var mı? Tahminimce buradan çözülebilir.
Alıntıyı görüntüle
Halk dilinde domalma olarak geçen 55tl yi vermek zorundasın maalesef.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Selim
Chrome kullanmayı bırakmak istemiyorum bir Türk genci olarak da normal bir şekilde ayda 60 70 TL vermek istemiyorum youtube premium için.
Alıntıyı görüntüle
Aile paketi alarak arkadaşlarınla ortak girebilirsiniz dolayısıyla parayı da ortak ödersiniz.

yametee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Osman Kurt
Discord
yameteeeh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Halk dilinde domalma olarak geçen 55tl yi vermek zorundasın maalesef.
Ahahaha Olmadı kullanmayı bırakırım youtube'u. Spotify premium(22TL) discord nitro(27TL(classic değil)) falan varken bir de 55 tl buna ödemek istemiyorum. Herkes adına çözüm bulabilme amacıyla buraya forum açtım. Ödeme yöntemini kullan gibisinden çözümünüzü lütfen kendinize saklayın.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
Ödeme yöntemini kullan gibisinden çözümünüzü lütfen kendinize saklayın.
Çözüm para ne kullanırsan kullan bugün değilse yarın fix yer yani kesin çözüm bu tabi sen başka arayışlara girebilirsin.

Gaibou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hamza
valla biraz tuhaf bir çözüm olacak ama bluestacks falan kullanıp modlu apk falan kullan

Berkyozclk

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
ublock origin kullanıyom sorun yok bende
sizde niye böyle oldu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

ublock origin twitchdeki reklamları da engelliyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Eğer öğrenciysen, öğrenci hesabı aç. Paparadan ödeme yap. Sonuç olarak aylık 27 TL`ye alabilirsin. Ben böyle kullanıyorum.

Top Bottom