Metaxa
80+ Bronze
Dahası
PC için Opera web tarayıcısını öneririm.
Rica ederimtamam şimdi oldu eyv dostum çok teşekkür ederim <3
Hocam arkadaşa ublock için böyle demişssiniz ama ben de ublock origin kullanıyorum, youtube dahil hiçbir yerde reklam çıkmıyor karşıma?? Filtreler bölümünde en altta regions diye bir bölüm vardı, oradan Turkish Adguard'ı seçip deneyin.onu bende kullanıyorum ama youtube da video izlerken reklamsız izlemekten bahsediyorum
tmm eyvHocam arkadaşa ublock için böyle demişssiniz ama ben de ublock origin kullanıyorum, youtube dahil hiçbir yerde reklam çıkmıyor karşıma?? Filtreler bölümünde en altta regions diye bir bölüm vardı, oradan Turkish Adguard'ı seçip deneyin.
Youtube reklamlarını engelliyor zaten.onu bende kullanıyorum ama youtube da video izlerken reklamsız izlemekten bahsediyorum
Pc için reklam engelleyicisi kullanabilirsin veya YouTube premium alarak her cihazda reklamsız izlersin. En son öğrenciler için aylık 10TL'di.Merhabalar pc den ve android telefondan youtube reklamsız izleyebilir miyim? Bununla ilgili chrome uzantısı vs herhangi bir şey var mı?
pc için adblocker var android te adguard tavsiye edermMerhabalar pc den ve android telefondan youtube reklamsız izleyebilir miyim? Bununla ilgili chrome uzantısı vs herhangi bir şey var mı?