Var android için youtube vanced kullanabilirsin pc için de ublock orgin kullanabilirsin google mağazasın da varMerhabalar pc den ve android telefondan youtube reklamsız izleyebilir miyim? Bununla ilgili chrome uzantısı vs herhangi bir şey var mı?
böyle uygulamalar var farklı farklı ama her birinin önemli eksileri ve artıları var ben bi haber sitesinde görmüştüm yasak değilse atarımMerhabalar pc den ve android telefondan youtube reklamsız izleyebilir miyim? Bununla ilgili chrome uzantısı vs herhangi bir şey var mı?
onu bende kullanıyorum ama youtube da video izlerken reklamsız izlemekten bahsediyorumPC için uBlock Origin kullanıyorum, memnunum.
parasında değilim bunlara o parayı vermek istemiyorumPremium alıp rahat etmekte bir seçenek. Bir ay için 16.99 hiç bir şey bu devirde.
adblack ve ublock origin var video da reklam çıkıyor onu engellemiyorEvet mümkün
chrome da adblock youtube.
Android de youtube vanced.
Anladım dostum ben çok kullanıyorum. İnternet paketimde de youtube internetten yemiyor. Her saniye reklam çıktığı zamanları düşündükçe deli oluyorumparasında değilim bunlara o parayı vermek istemiyorum
O uzantı değil şuparasında değilim bunlara o parayı vermek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
adblack ve ublock origin var video da reklam çıkıyor onu engellemiyor
tamam şimdi oldu eyv dostum çok teşekkür ederim <3O uzantı değil şu