Neler Yeni

Youtube vanced alternatifleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Microsoft

80+ Bronze
Youtube vances kapatıldı biliyorsunuz girdiğimde internet yok diyor. Youtube vanced alternatifleri videosu izledim biraz ve youtube pro ya karar kıldım ama google dan apk bir dosya bulamadım ? Siz biliyorsanız cevap verebilirmisiniz.

abcdefg1234

80+ Silver
Youtube vances kapatıldı biliyorsunuz girdiğimde internet yok diyor. Youtube vanced alternatifleri videosu izledim biraz ve youtube pro ya karar kıldım ama google dan apk bir dosya bulamadım ? Siz biliyorsanız cevap verebilirmisiniz.
ben vanced kullanabiliyorum hala. Ne zaman kapatıldı ?

Newkan

80+ Bronze
Ne zaman kapatılmış benim bundan haberim var mı 😂 ben çatır çatır kullanıyorum

Microsoft

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Eski sürüm sahipleri için sorun yok diye biliyorum yeni indiricek kişiler artık kullanamıyor

Newkan

80+ Bronze
Eski sürüm sahipleri için sorun yok diye biliyorum yeni indiricek kişiler artık kullanamıyor
Benim ki ne son sürüm güncel çatır çatır çalışıyor.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Aynen bende de gitti napcaz onsuz

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
youtube api değiştirene kadar kullanabilirsin sorun olmaz sadece yeni güncelleme almıyacak. şu an alternatife gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
daha dün uygulamayı silip silip yükledim. yeni indirecek olanlar da kullanıyor bir sıkıntı yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom