ben vanced kullanabiliyorum hala. Ne zaman kapatıldı ?Youtube vances kapatıldı biliyorsunuz girdiğimde internet yok diyor. Youtube vanced alternatifleri videosu izledim biraz ve youtube pro ya karar kıldım ama google dan apk bir dosya bulamadım ? Siz biliyorsanız cevap verebilirmisiniz.
Ne zaman kapatılmış benim bundan haberim var mı ben çatır çatır kullanıyorumYoutube vances kapatıldı biliyorsunuz girdiğimde internet yok diyor. Youtube vanced alternatifleri videosu izledim biraz ve youtube pro ya karar kıldım ama google dan apk bir dosya bulamadım ? Siz biliyorsanız cevap verebilirmisiniz.
Benim ki ne son sürüm güncel çatır çatır çalışıyor.Eski sürüm sahipleri için sorun yok diye biliyorum yeni indiricek kişiler artık kullanamıyor
Aynen bende de gitti napcaz onsuzYoutube vances kapatıldı biliyorsunuz girdiğimde internet yok diyor. Youtube vanced alternatifleri videosu izledim biraz ve youtube pro ya karar kıldım ama google dan apk bir dosya bulamadım ? Siz biliyorsanız cevap verebilirmisiniz.
Dostum komple sil kaldır vanced burdan temiz şekilde kurulum yapKapandı diye geçiyor ve uygulama bende çalışmıyor şuan.