Yardım Youtube video izlerken kasma

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Sistemim imzamda. Yabancı forumları bile araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Tüm arkadaşlarımın bilgisayarlarını, laptoplarını inceledim böyle bir sıkıntı yok. Ekran kartı driverım güncel. 1080P 60 FPS video izlerken sayfayı aşağı kaydırırken kasmalar oluyor.
Not: Donanım hızlandırmayı kapatmak istemiyorum. Çünkü bilgisayarımın beni böyle birşeye muhtaç etmemesi gerekiyor.

İnternetten kaynaklanıyor. O sorun bende de mevcut. Özellikle 1080p 2x video izlerken daha fazla kasıyor.

Modeminle alakalı olabilir mi? Ben 5g wifi kullanırken oyunlarda kasma oluyor, 2.4g veya kabloluya aldığımda düzeliyor.

Modeminle alakalı olabilir mi? Ben 5g wifi kullanırken oyunlarda kasma oluyor, 2.4g veya kabloluya aldığımda düzeliyor.
Kablolu kullanıyorum. Modem olarak Asus kullanıyoruz. Komşu da duruyor modem ortak wifi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten kaynaklanıyor. O sorun bende de mevcut. Özellikle 1080p 2x video izlerken daha fazla kasıyor.
Peki bu ekran kartımda sorun olduğu anlamına gelebilir mi? Endişelenmeli miyim?

Son düzenleme:
Farklı bir tarayıcı ile denedin mi?

Yani belki çok önemsiz duruyor ama video izlerken bilgisayarının kasması çok can sıkıyor (Sadece YouTube da değil herhangi bir video izlerken oluyor). Oyunlarda bir problem yok.

Hem geçmişi silip hem de çerezleri sıfırlamayı dener misin?
Yaptım fakat düzelmedi. Ben geçen temiz kurulum ile W10 yükledim. Gene düzelmemişti.

Son düzenleme:
Yani belki çok önemsiz duruyor ama video izlerken bilgisayarının kasması çok can sıkıyor (Sadece YouTube da değil herhangi bir video izlerken oluyor). Oyunlarda bir problem yok.

Yaptım fakat düzelmedi. Ben geçen temiz kurulum ile W10 yükledim. Gene düzelmemişti.
Temiz kurulumda bile düzelmediyse donanımsal bir sıkıntı vardır büyük ihtimalle. ama ilk defa duydum böyle donanımsal bir problemin sadece Youtube'da olduğunu. monitörünüz 1080P 144 HZ'mi?

Laptop ise ısı dağıtıcı bantların kalkmış olabilir. Masaüstü ise aklıma hiçbir şey gelmiyor çok tuhaf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,804
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri