İyi olmasından kastım güç olarak değil kamera olarak.Telefonun iyiyse droid cam ile bağlayıp webcam veya mikrofon olarak kullanabilirsin . Denedim oluyor.
Ki 150 TL ye alacağın kamera ile neredeyse aynı kalitededir muhtemelenTelefonun iyiyse droid cam ile bağlayıp webcam veya mikrofon olarak kullanabilirsin . Denedim oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi olmasından kastım güç olarak değil kamera olarak.
droid cam bir uygulama mı?Telefonun iyiyse droid cam ile bağlayıp webcam veya mikrofon olarak kullanabilirsin . Denedim oluyor.
İyi olmasından kastım güç olarak değil kamera olarak.
Ki 150 TL ye alacağın kamera ile neredeyse aynı kalitededir muhtemelen
Evetdroid cam bir uygulama mı?
Hayır.peki, telefonu şarj kablosu iile PC ye bağlayıp yapacağım dimi
Evet genelde uygulamalar öyle çalışıyor ama bu uygulama kablosuz olabilir.peki, telefonu şarj kablosu iile PC ye bağlayıp yapacağım dimi
2 cihaz da aynı wifi ye bagliysa eslestirip girin.Hayır.
Sorun yaşayabilir bence kablolu bağlantı kullanan uygulamalar daha iyi olur hem gecikme de olmaz.2 cihaz da aynı wifi ye bagliysa eslestirip girin.
Yok hocam kablosuz oluyor. İlla kablolu istiyorum dersen öyle de oluyor(evde internet yoksa böyle kullan öbür türlü gereksiz)Evet genelde uygulamalar öyle çalışıyor ama bu uygulama kablosuz olabilir.
yaptım ama obs e görüntü gitmiyor seçtim droidcam webcam i görüntüm yokEvet genelde uygulamalar öyle çalışıyor ama bu uygulama kablosuz olabilir.
obs studioda sadece turuncu renk var o kadar kamera kısmındaEvet genelde uygulamalar öyle çalışıyor ama bu uygulama kablosuz olabilir.