satman zor olabilir bütçene gore pulsar ns125 al kafan rahat olur saglam motor pıyasası da hızlı6 ay sonra 16 ya giricem ve yuki taro gp2 almayı düşünüyorum bütçe olarak 80k-90k arası bi bütçem olur veya 100k yada çıkabilir zorlarsam 2.el alacağım
ikinci el ns125 al6 ay sonra 16 ya giricem ve yuki taro gp2 almayı düşünüyorum bütçe olarak 80k-90k arası bi bütçem olur veya 100k yada çıkabilir zorlarsam 2.el alacağım
ben pek naked değilde spoort touning racing tipi istiyorumikinci el ns125 al
simdilik ns al ileride para ekler degisirsinben pek naked değilde spoort touning racing tipi istiyorum
nsde güzel ama piyasası kaç tl 2.elsimdilik ns al ileride para ekler degisirsin
Kullandım iyi değil, dostuma düşmanıma önermemÇinlilerin nadir güzel parçalarından birisidir. Teknolojisi olsun, kendi CC'sine göre hızı olsun, konforu olsun gayet güzel motordur tavsiye ederim.
Satmak istediğinde biraz bekleyebilirsin çünkü fazla önyargı var yuki'ye karşı aklında bulunsun.
Bende kullandım test sürüşlerinde çok hoşuma gitti şahsen tavsiye ederim.Kanki anlıyorum seni 16 ya giriyorsun ehliyet seviyende hızlı giden bir şey almak istiyorsun da benim arkadaş aldı bayiden sıfır dişli değiştirdi direkt 180 den fazla görüyordu 800km de sattı şansa bala elinden çıkarttığına dua ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullandım iyi değil, dostuma düşmanıma önermem
Uzun süreli çıkardığı sorunları gözümle ben çok görüldüğüm için diyorum. Yoksa oturuş rahatlık pozisyon güzeldiBende kullandım test sürüşlerinde çok hoşuma gitti şahsen tavsiye ederim.
ne gibi kötü yönleri nedirKanki anlıyorum seni 16 ya giriyorsun ehliyet seviyende hızlı giden bir şey almak istiyorsun da benim arkadaş aldı bayiden sıfır dişli değiştirdi direkt 180 den fazla görüyordu 800km de sattı şansa bala elinden çıkarttığına dua ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullandım iyi değil, dostuma düşmanıma önermem
Gıcırtı, virajda katalizör sürüyor aşağıda biraz arkana artçı aldığın zaman sürüyor. Motor acayip küçük arkana artçı alınca 24 jant bisiklet gibi kalıyor altında rs200 gibi durmuyor.genel teknoloji ABS beyni vesaire gibi gibi...ne gibi kötü yönleri nedir
racing tipinde ne öneririsiniz 125ccGıcırtı, virajda katalizör sürüyor aşağıda biraz arkana artçı aldığın zaman sürüyor. Motor acayip küçük arkana artçı alınca 24 jant bisiklet gibi kalıyor altında rs200 gibi durmuyor.genel teknoloji ABS beyni vesaire gibi gibi...