Zowie artık alınmaz.Mouse seçerken parasından çok mouseyi nasıl tuttuğuna ve el boyutuna dikkat etmen daha iyi olur ben zowie ec sersini öneririm. Kablosuz olarakta logitech sersini kullandığım süre zarfında çok memnun kaldım ikisinden de.
elim küçük tutuş şeklnie de alışırım diye düşünüyorum almışken kalitelisini almayı düşünüyorum kablolu kablosuz farketmezMouse seçerken parasından çok mouseyi nasıl tuttuğuna ve el boyutuna dikkat etmen daha iyi olur ben zowie ec sersini öneririm. Kablosuz olarakta logitech sersini kullandığım süre zarfında çok memnun kaldım ikisinden de.
zowie her zaman alınır. Özellikle yeni çıkan ec serisindeki modeline bir çok iyi oyuncu geçiş yaptı.Sadece kablolu oluşu artık tercih edilmeme nedeni.Tutuş şeklin ve elinin uzunluğu?
Post automatically merged:
Zowie artık alınmaz.
elim küçük tutuş şeklnie de alışırım diye düşünüyorum almışken kalitelisini almayı düşünüyorum kablolu kablosuz farketmez
g502 hero'ya baktım 128 gram diyorlar sizce ağırlığı çok etkiler mizowie her zaman alınır. Özellikle yeni çıkan ec serisindeki modeline bir çok iyi oyuncu geçiş yaptı.Sadece kablolu oluşu artık tercih edilmeme nedeni.
buraya girerek her mousenin boyutuna ve anatomisine bakarak seçebilirsin.![]()
Gaming Mouse | Zowie Turkey
With different shape, size, and coating options available, ZOWIE mice offer best-in-class comfort, no matter the user's hand size or grip style.zowie.benq.com
Türkiyede olmayan fareyi nasıl alsın arkadaş? Şu anda bulunan Zowie fareler alınmaz.zowie her zaman alınır. Özellikle yeni çıkan ec serisindeki modeline bir çok iyi oyuncu geçiş yaptı.Sadece kablolu oluşu artık tercih edilmeme nedeni.
buraya girerek her mousenin boyutuna ve anatomisine bakarak seçebilirsin.![]()
Gaming Mouse | Zowie Turkey
With different shape, size, and coating options available, ZOWIE mice offer best-in-class comfort, no matter the user's hand size or grip style.zowie.benq.com
G502'ye bakmayın. Kötü bir fare. Üsteki sorularımı cevaplarsanız fare önerebilirim.logitech ve steelseries kimse önermedi ben aslında iyi markalar diye biliyordum
g502 hero'ya baktım 128 gram diyorlar sizce ağırlığı çok etkiler mi
ağırlık mutlaka etkili oluyor alışmak zor olabilir. Şuan elimde Logitech G Pro var 68 gramdı sanırım tam hatırlamıyorum oldukça rahat bu ağırlık.logitech ve steelseries kimse önermedi ben aslında iyi markalar diye biliyordum
g502 hero'ya baktım 128 gram diyorlar sizce ağırlığı çok etkiler mi
elimin uzunluğunu ölçmedim ama tahmini 15-16 cm dir. tutuş şekli farketmez sen önerebilirsinTürkiyede olmayan fareyi nasıl alsın arkadaş? Şu anda bulunan Zowie fareler alınmaz.
G502'ye bakmayın. Kötü bir fare. Üsteki sorularımı cevaplarsanız fare önerebilirim.
elimin uzunluğunu ölçmedim ama tahmini 15-16 cm dir. tutuş şekli farketmez sen önerebilirsin
Şuan nete baktım oldukça fazla satışta olan var.Bir bak derim.Türkiyede olmayan fareyi nasıl alsın arkadaş? Şu anda bulunan Zowie fareler alınmaz.
G502'ye bakmayın. Kötü bir fare. Üsteki sorularımı cevaplarsanız fare önerebilirim.
en üsttekiAlıntıyı görüntüle
Hangi şekilde tutuyorsun? Ona göre önereceğim.