Öneri yüksek bütçeli mouse önerisi

mouse tercihi

• glorius model o

Oylar: 5 33.3%
  • logitech g502 hero

Oylar: 7 46.7%
  • steelseries prime

Oylar: 4 26.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15
ben daha çok teknik özelliklerine bakıyordum ağırlık çok farkeder mi sence
Fark eder. Eğer önceden ağır mouse kullandıysan hafif mouselar garip gelir ve alışman biraz sürer. Ama alıştığın zaman daha iyi olduğunu fark edersin belki.

Elin büyükse Logitech öneririm ama küçükse elin hic bakma bu arada çok iyi bir mouse köyü diyenlerin sebebi nedir ?
"Logitech G502 Hero RGB 910-005471 Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe" https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...71-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,550756380.html
FPS oyuncusu için önermem bu fareyi. Çünkü ağır ve skatezi iyi sayılmaz. Geride kalıyor artık günümüzdeki farelere göre.

FPS oyuncusu için önermem bu fareyi. Çünkü ağır ve skatezi iyi sayılmaz. Geride kalıyor artık günümüzdeki farelere göre.
Şu mouse a herkes skatezi kötü diyor neden diyorum kötü diyor
Skatezi fln kötü değil kendim kullanıyorum
Çok iyi bir FPS mouse u ağır mouse sevenler için bir mouse kendisi

Şu mouse a herkes skatezi kötü diyor neden diyorum kötü diyor
Skatezi fln kötü değil kendim kullanıyorum
Çok iyi bir FPS mouse u ağır mouse sevenler için bir mouse kendisi
Ya dostum diğer farelere göre daha kötü diyorum. Artık 60 gramlık fareler üretiliyor. Artık daha iyi kayması için %100 PTFE ayaklar üretiliyor. 121 gram ağırlığa sahip. Fareler artık 60-70 gram gibi ağırlıklara sahip artık. Mesela Model O Wireless. Kablosuz olduğu halde 69 gram.
Post automatically merged:

baktım amazonda 315gram yazıyor :D
Kablo birliktedir o. Kablo harici ağırlığı 129 gram. Ağır sayılıyor.

Ya dostum diğer farelere göre daha kötü diyorum. Artık 60 gramlık fareler üretiliyor. Artık daha iyi kayması için %100 PTFE ayaklar üretiliyor. 121 gram ağırlığa sahip.
Post automatically merged:

Kablo birliktedir o. Kablo harici ağırlığı 129 gram. Ağır sayılıyor.
Sadece skatezine göre yargılamak hata olur mouse u
G502 hero yu alanlar ağır olduğunu bilerek alıyorlar zaten hafif mouse isteyen başka markays yönelir veya superlight modelini alır

Sadece skatezine göre yargılamak hata olur mouse u
G502 hero yu alanlar ağır olduğunu bilerek alıyorlar zaten hafif mouse isteyen başka markays yönelir veya superlight modelini alır
Evet, hata olur. Kablo gibi etmenlerde önemli. Artık hafif fareler üretiliyor. Ağır fare üreten doğru düzgün firma kalmadı.

Evet, hata olur. Kablo gibi etmenlerde önemli. Artık hafif fareler üretiliyor. Ağır fare üreten doğru düzgün firma kalmadı.
Herkes hafif mouse istiyor sanıyorlar ama hala ağır mouse kullanan büyük bir kitle var

Herkes hafif mouse istiyor sanıyorlar ama hala ağır mouse kullanan büyük bir kitle var
CS:GO gibi oyunları oynayan çoğu profesyonel oyuncu hafif farelere geçmiş durumda. Daha iyi ani hareket yapabilmeleri için. Moba gibi oyunlar oynuyorsan ağır farede alırsın hafif farede. Bir şey değiştirmez yani fare o tür oyunlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,731
Üyeler
190,957
Son üye
eraycelebi
Geri