- Reaksiyon skoru
- 1,744
evet benim arkadşım da 2 aldı aynı problem vardı ya windowsu yanlış yüklemişti yada dirverı sıfırladı bilene yükletti ve düzeldiEkran kartı deiveri mi
evet benim arkadşım da 2 aldı aynı problem vardı ya windowsu yanlış yüklemişti yada dirverı sıfırladı bilene yükletti ve düzeldiEkran kartı deiveri mi
Hpcam win ben kurmadım nasıl kurulduğunu da bilmiyorum ama driveri ben kurdum internetten manuel indirip kurdumevet benim arkadşım da 2 aldı aynı problem vardı ya windowsu yanlış yüklemişti yada dirverı sıfırladı bilene yükletti ve düzeldi
yok artık intel celeron işlemcisi yoktur ya 1000 sekme chrome acsam yine girer istediğim oyunu oynarımArka plandaki bütün herşeyi kapatıp oyuna girmeyi deneyin. oyundaki kullanım ve ısı değerleri lazım.
ekran kartının kendi sitesinden miHpcam win ben kurmadım nasıl kurulduğunu da bilmiyorum ama driveri ben kurdum internetten manuel indirip kurdum
Nvidia nın kendi sitesindenekran kartının kendi sitesinden mi
3900x+2080ti 500 zar zor görüyor neyin kafası bu hocam ?e çok saçma normalde bu bilgisayarın 500 leri görmesi lazımdı
Hocam başka bi fikriniz var mıekran kartının kendi sitesinden mi
Nasıl ayarlar hangi oyun hocam3900x+2080ti 500 zar zor görüyor neyin kafası bu hocam ?
Cs go 1920x1080 full.Hocam başka bi fikriniz var mı
Post automatically merged:
Nasıl ayarlar hangi oyun hocam
Ama benim ki en low 4:3 hocamCs go 1920x1080 full.
Yanlış emoteAma benim ki en low 4:3 hocam![]()
Windows yanlış kurulmuş olabilirHocam başka bi fikriniz var mı
Nasıl ayarlar hangi oyun hocam
nerden bileyim dostum senin grafik ayarlarını.yinede zor 500 fps maks 400 görürsün.Ama benim ki en low 4:3 hocam
Yanlış emote
İşte onu göremiyorum yarısındayım konu açma sebebim o hocamnerden bileyim dostum senin grafik ayarlarını.yinede zor 500 fps maks 400 görürsün.
Bunu anlamanın bi yolu var mı şurada şu barsa yanlış kurulmuştur fln diyeWindows yanlış kurulmuş olabilir
en başından temiz kurulum yapıp tüm drıverları eksiksiz olarak yükle.bi dene bakalımİşte onu göremiyorum yarısındayım konu açma sebebim o hocam