Oyunların serverı ile alakalıArkadaşlar internet hızım genelde 94 download 7 upload ping 6
Fakat online oyunlarda yüksek ping alıyorum nedeni nedir acaba?
Türk Telekom kullanıyorsun doğru tespit di mi ?Arkadaşlar internet hızım genelde 94 download 7 upload ping 6
oyun serverları değil telekom ile alakalı. tr serverlarında ping bayağı bi düşükken mesela csde benim 50ping falan oluyor.Oyunların serverı ile alakalı
teknik olarak dedim sonuçta buda bir etken ama haklısınızTürk Telekom kullanıyorsun doğru tespit di mi ?
nasıl da bildim ama, saniyesinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun serverları değil telekom ile alakalı. tr serverlarında ping bayağı bi düşükken mesela csde benim 50ping falan oluyor.
Aynen türk telekom sorun mu var türk telekomda?Türk Telekom kullanıyorsun doğru tespit di mi ?
nasıl da bildim ama, saniyesinde.
heheheheheeee. var tabii ki ama sadece yurt dışı serverlarında. en çok oynadığınız oyun ne csgo oynar mısınız ona göre bir şey deneyeceğiz.Aynen türk telekom sorun mu var türk telekomda?
Arkadaşlar internet hızım genelde 94 download 7 upload ping 6
kanka Türk telekom yazmışHangi internet sağlayicisi turknet sorunu seziyorum
gormedim pardonkanka Türk telekom yazmış
Türk telekom işte. adam demiş trde pingim düşük oyunlarda fazla diye. böyle bir güncel sorun olan tek firma türk telekom zaten.Hangi internet sağlayicisi turknet sorunu seziyorum
R6 ve rocket league de 50-70 arası alıyorumheheheheheeee. var tabii ki ama sadece yurt dışı serverlarında. en çok oynadığınız oyun ne csgo oynar mısınız ona göre bir şey deneyeceğiz.
not: ben de tt kullanıyorum.
Peki ilerde düzelir mi bu sorun?Türk telekom işte. adam demiş trde pingim düşük oyunlarda fazla diye. böyle bir güncel sorun olan tek firma türk telekom zaten.
tamam.R6 ve rocket league de 50-70 arası alıyorum
bu, durumu bildirmek ile alakalı. mesela ben çok saçma bir şekilde kahramanmaraş'a bağlanıyordum müşteri hizmetlerini aradım dedim ki modemime uzaktan bi yenileme yapın falan gitti modemi yeniledi. düzeldi. bunun gibi şeyler.R6 ve rocket league de 50-70 arası alıyorum
Peki ilerde düzelir mi bu sorun?
Tamamdır çok sağolun şuan musait değilim olunca denicemtamam.
şimdi cmd yani komut istemini açın.
tracert vie.valve.net
Bunu yazıp veya kopyala yapıştır yapıp enter'a basın. bu sayede csgo üzerinde kaç ping alıyorsunuz onu göreceksiniz. işlem bitene kadar bekleyin zaten max 8sn sürüyor.
ekran görüntüsünü atarsanız sevinirim.
bu, durumu bildirmek ile alakalı. mesela ben çok saçma bir şekilde kahramanmaraş'a bağlanıyordum müşteri hizmetlerini aradım dedim ki modemime uzaktan bi yenileme yapın falan gitti modemi yeniledi. düzeldi. bunun gibi şeyler.