Yüksek Sistem Oyun Tavsiyesi

Tarconi2

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
66
Merhabalar, ben 10 yıl kadar GT 630M ekran kartlı bir laptop kullandım. Bu arada PS4 ile ona çıkan tüm exclusive oyunları oynadım. Şimdi bilgisayara geçtim. 3060TI ekran kartım ve 165hz monitörüm var 1080p, hangi oyunları oynasam keyif alırım? Hikayeli veya oynanışı deirn oyunlar seviyorum.

Witcher serisine bakabilirsin.
Assasin's Creed serisine bakabilirsin.
Online ve hikayeli olarak Battlefield 1 - 5

Hangi oyunları ve bu oyunlarda neleri sevdiğini söylersen daha nokta atışı tavsiyeler yapabiliriz.

BOTW oynadım Zelda emulatörle ve çok sevdim. BF1, 5 bunları oynadım. AC ve Witcher serisini de oynadım. Daha çok böyle sandbox oyunları seviyorum. Forest, Valheim Rust gibi. Hikayeli de olması açısından Long Dark ve Subnautica düşündüm ama sarar mı bilmiyorum

BOTW oynadım Zelda emulatörle ve çok sevdim. BF1, 5 bunları oynadım. AC ve Witcher serisini de oynadım. Daha çok böyle sandbox oyunları seviyorum. Forest, Valheim Rust gibi. Hikayeli de olması açısından Long Dark ve Subnautica düşündüm ama sarar mı bilmiyorum
BOTW çok sevdiysen Elden Ring deneyebilirsin. Zelda tarzı keşfe dayalı bir Souls-like oyun.
BF1 BF5 denediysen Hell Let Loose sevebilirsin.
AC Witcher açık dünyasını sevdiysen Cyberpunk 2077, RDR serisi, Dying Light 2 senin için alternatif olabilirler.

AC Witcher açık dünyasını sevdiysen Cyberpunk 2077, RDR serisi, Dying Light 2 senin için alternatif olabilirler.
Bu saydığın oyunlar'ın hepsini severim binlerce saat oynamışımdır fakat Cyberpunk 2077 nefret ettiğim bir oyun. ''AC Witcher açık dünyasını sevdiysen'' dediğin için söylüyorum bunu.

Merhabalar, ben 10 yıl kadar GT 630M ekran kartlı bir laptop kullandım. Bu arada PS4 ile ona çıkan tüm exclusive oyunları oynadım. Şimdi bilgisayara geçtim. 3060TI ekran kartım ve 165hz monitörüm var 1080p, hangi oyunları oynasam keyif alırım? Hikayeli veya oynanışı deirn oyunlar seviyorum.
Rdr 2 en iyis

Long Dark sarar, güzel oyun.

Rdr2 oynamazsan çok ley kaybedersin. Ama rdr2 oynadıktan sonra başka oyunlardan keyif alamayabilirsin(maalesef yaşadım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri