tam tersi kilo almak için berbat bi taktik kilo almak istiyorsanız yulaf yemeyin veya uyumadan önce yiyin glisemik indeksi düşük olduğundan sizi çok uzun süre tok tutacaktırKilo almak için güzel bir taktik
100 Gr yulaf 200Gr süt 50Gr bal sadece kahvaltı için öğle yemeğide farklı bir şey o zaman olur mu
Valla haklisin
forum.donanimarsivi.com
1 gün öyle ye diğer gün meyve falan koymaya çalış diğer gün yulaflı omlet yap çeşitlendir hocam100 Gr yulaf 200Gr süt 50Gr bal sadece kahvaltı için öğle yemeğide farklı bir şey o zaman olur mu
Valla haklisin
Her sabah yiyebilirsin bi kasa 100 150 gr ögle yemeği gereksiz kilo aldırır öğle yemeğini yememek daha iyi akşam yemeği yedin mi kilo almadan yaşarsın biraz kilo almak istersen öğle yemeğini ye ve öğün sonrasında çikolata kek gibi bişiler yiyebilirsin kilo almak için ideal100 Gr yulaf 200Gr süt 50Gr bal sadece kahvaltı için öğle yemeğide farklı bir şey o zaman olur mu
Valla haklisin
tam tersi kilo almak için berbat bi taktik kilo almak istiyorsanız yulaf yemeyin veya uyumadan önce yiyin glisemik indeksi düşük olduğundan sizi çok uzun süre tok tutacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kilo Verme (REHBER)İ Herkes Kilo Verecek
Kişiye özel olmayan diyetlere uyarak vücudunuzun dengesini bozarsınız, vücudunuzda ciddi sağlık sorunları yaratabilirsiniz. Çok zayıflamak istiyorsanız gidin 100-150 TL verin diyetisyene gidin. Herkesin diyeti / sporu kendine özeldir. Başkasına özenmeyin veya başkasının diyet listesini spor...forum.donanimarsivi.com
Sağolun hocalarım yediğim baya fazlaymış yarıya düşürüp çeşitlendiriceğim1 gün öyle ye diğer gün meyve falan koymaya çalış diğer gün yulaflı omlet yap çeşitlendir hocam
Binlerce kişinin yaptığı taktiğe saçma bir taktik demektam tersi kilo almak için berbat bi taktik kilo almak istiyorsanız yulaf yemeyin veya uyumadan önce yiyin glisemik indeksi düşük olduğundan sizi çok uzun süre tok tutacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kilo Verme (REHBER)İ Herkes Kilo Verecek
Kişiye özel olmayan diyetlere uyarak vücudunuzun dengesini bozarsınız, vücudunuzda ciddi sağlık sorunları yaratabilirsiniz. Çok zayıflamak istiyorsanız gidin 100-150 TL verin diyetisyene gidin. Herkesin diyeti / sporu kendine özeldir. Başkasına özenmeyin veya başkasının diyet listesini spor...forum.donanimarsivi.com
dostum kilo vermek istiyorsan yapman gereken 2 şey varHer gün (Kahvaltı ve Öğle yemeği) yulaf yiyiorum gram olarak yazdım gramları nasıl sizce Kahvaltı ayrı öğle yemeği ayrı yiyorum aynı gramajlar
140 Gram Yulaf
350 Gram Süt
150 Gram Bal
bilgin olmadığı için binlerce kişini yaptığı diyip kaçmaya çalışmanda baya mantıklıymış dediğim gibi glisemik indeksi düşük olduğundan gün boyu tok tutar karbonhidrat ve protein deposu dediğiniz şeyin 100 gramında 13 gram protein varBinlerce kişinin yaptığı taktiğe saçma bir taktik demek
Yulaf karbonhidrat ve protein deposudur.
Ara öğünlerde yenmesi kilo almaya yol açar.
Kilo alamayanlar bu taktiği kullanır genellikle.
aga sütü çok fazla kaynat yani baya kaynar olsun o zaman yulaf kolay yeniyor birde muz ve balla daha yenilebilir oluyor100 Gr yulaf 200Gr süt 50Gr bal sadece kahvaltı için öğle yemeğide farklı bir şey o zaman olur mu
Valla haklisin
Fitness ile ilgilendiğim için bilgim varbilgin olmadığı için binlerce kişini yaptığı diyip kaçmaya çalışmanda baya mantıklıymış dediğim gibi glisemik indeksi düşük olduğundan gün boyu tok tutar karbonhidrat ve protein deposu dediğiniz şeyin 100 gramında 13 gram protein varayrıca bitkisel protein sadece %30 u sindiriliyor
kilo almaya çalışan kişi yulaf yememelidir yemek istiyorsada uyumadan önce yemedilir
2 aydır falan yapıp kendini sporcu sanıyorsun galiba bende powerlifterım benim kadar bilgin olduğunu sanmıyorum şayet sabah akşam makale okuyup araştırma yapıyorum ve etrafımdaki kişiler sürekli definasyona giriyor veya bulk yapıyor protein açısından zaten zengin değil 100 gramında 63 gram karbonhidrat varki onun yerine tüketilebilecek bir sürü şey var en basitinden beyaz pirinç 77 gram karbonhidrat var 100 gramında kilo almada karbonhidrat değil daha çok kaloriler önemlidir ara öğün olarak tüketilirsede bidaki öğün için acıkması çok zor olucaktır bu yüzden bidahaki öğünü zor yiyecektir genelde kilo almak için çekirdek içi cici bebe falan yerler bu tanıdıklarınız nerden duymuşta yapmış acabaFitness ile ilgilendiğim için bilgim var
Protein'in karbonhidrat kadar çok olması beklemez zaten.
Asıl kilo alma sebeplerinden başlıca sebep zaten karbonhidrat.
Bu da oldukça bulunuyor.
Öğün olarak yenmesi kilo vermeye sebep olur haklısın fakat ara öğün olarak yenmesi tamamen kilo almaya sebebidir.
Bir çok tandığım var bu taktik sayesinde kilo aldı.
4 yıl'a 2 ay demek garip geldi biraz.2 aydır falan yapıp kendini sporcu sanıyorsun galiba bende powerlifterım benim kadar bilgin olduğunu sanmıyorum şayet sabah akşam makale okuyup araştırma yapıyorum ve etrafımdaki kişiler sürekli definasyona giriyor veya bulk yapıyor protein açısından zaten zengin değil 100 gramında 63 gram karbonhidrat varki onun yerine tüketilebilecek bir sürü şey var en basitinden beyaz pirinç 77 gram karbonhidrat var 100 gramında kilo almada karbonhidrat değil daha çok kaloriler önemlidir ara öğün olarak tüketilirsede bidaki öğün için acıkması çok zor olucaktır bu yüzden bidahaki öğünü zor yiyecektir genelde kilo almak için çekirdek içi cici bebe falan yerler bu tanıdıklarınız nerden duymuşta yapmış acaba
kilo almak isteyen veya kilo alamayan birine yulaf yedirtmek kadar saçma bişey yok bende bilmediğim konu hakkında konuşmam size sürekli açıklıyorum anlamak istemiyorsunuz4 yıl'a 2 ay demek garip geldi biraz.
Bilmediğim konu hakkında net bir şey söylemem,biliyorum ki söylüyorum.
Öğün olarak yenirse kilo verdirir tabii ki fakat kim akşam yemeği olarak sadece yulaf yer orası biraz meçhul.
Genellikle ara öğünlerde yenir süt ile.,O meyveli yulaf
Cici bebe Yulaf kadar etkili olmayacakır.Fakat yine de etkili bir taktik kilo almak için.
Bidahaki öğün için acıkması zor olur kişiden kişiye göre değişir,günde 2 öğün yiyen de var 7 öğün yiyen de var.
Genelleme yapamazsın.