5 yıl kilo alamayan ve yulaf sayesinde kilo alanlara aynı şeyi anlatırsınız.kilo almak isteyen veya kilo alamayan birine yulaf yedirtmek kadar saçma bişey yok bende bilmediğim konu hakkında konuşmam size sürekli açıklıyorum anlamak istemiyorsunuz
midesine ilk kez yemek girince vucudun öyle reaksiyon göstermesi mantıklı size bilimsel yolla anlattım hala anlamıyorsunuz broscience bilgilerinizi kendinize saklayın5 yıl kilo alamayan ve yulaf sayesinde kilo alanlara aynı şeyi anlatırsınız.
İyi forumlar.
Deneyimlenerek alınan bilgi,araştırılıp öğrenilen bilgiden üstündür.midesine ilk kez yemek girince vucudun öyle reaksiyon göstermesi mantıklı size bilimsel yolla anlattım hala anlamıyorsunuz broscience bilgilerinizi kendinize saklayın
İyi forumlar.
Bilmukabelebroscience bilgilerinizi kendinize saklayın
midesine ilk kez yemek girince vucudun öyle reaksiyon göstermesi mantıklı size bilimsel yolla anlattım hala anlamıyorsunuz broscience bilgilerinizi kendinize saklayın
İyi forumlar.
Arkadaşlar kilo vermek için yiyiyorum yemim mi yulaf kilo almak için mi vermek için miDeneyimlenerek alınan bilgi,araştırılıp öğrenilen bilgiden üstündür.
Bir tanıdığım günde tam 5-6 Öğün yiyordu ,tek oturuş bir ekmek ,şakasız.
Kilo alamadı hiç şikayetçiydi. Ara öğünde yulaf yiyerek 7-8 ayda istediği kiloya ulaştı.
Fakat o yulafa 7-8 ay dayanmak ve yemek büyük başarı, tadsız tussuz.
Demek istediğim yulafla kilo alınmaz demen ,binlerce kişiye hitap eden bir şey.
Bu çok bilindik bir taktiktir, hiç olmadı interneti aç oku onu da yapmıyorsan benim sana sözüm yoktur.
Bilmukabele
vermek için uzun süreli tok tutar sabahtan ye tok tutarArkadaşlar kilo vermek için yiyiyorum yemim mi yulaf kilo almak için mi vermek için mi