Ölçüyle yiyin hocan yulaf hem kilo verirken hem kilo alırken kullanılıyor.Dengeyi kurmazsanız kilo alabilirsiniz.kilo vermek için spora başladım sabahları kahvaltıda yulaf yiyorum içine bal kakao ve muz koyuyorum bir zararı olur mu veya nasıl yemeliyim
2 su bardağı koyuyorum100,150gr Yulaf + diğerlerini karıştırıp yiyebilirsin bir zararı olmaz
Kendine işkence yapmak istemiyorsan sütle ye knk, süt yulafın boyunu geçsin öyle baya iyi oluyor ve ince kesilmis yulaf yemeni tavsiye ederim baya fark oluyo2 su bardağı koyuyorum
Kendine işkence yapmak istemiyorsan sütle ye knk, süt yulafın boyunu geçsin öyle baya iyi oluyor ve ince kesilmis yulaf yemeni tavsiye ederim baya fark
sadece sütle mi tek yenmiyor ama ya tadı kötü zaten yulafınKendine işkence yapmak istemiyorsan sütle ye knk, süt yulafın boyunu geçsin öyle baya iyi oluyor ve ince kesilmis yulaf yemeni tavsiye ederim baya fark oluyo
Yediğin şeyden ziyade ne kadar yediğin de kilo aldırır. Bal/kakao temiz karbonhidrat ve yağ içermiyor. Yulafı suyla yapıp tarçın, muz, elma gibi şeylerle tatlandırabilirsin. Eğer amacın kilo vermek ise çok fazla yulaf tüketmemelisin. Gün içinde alacağın karbonhidratın büyük kısmını antrenman öncesi almalısın hızlı ve yüksek enerji vermesi dolayısıyla.kilo vermek için spora başladım sabahları kahvaltıda yulaf yiyorum içine bal kakao ve muz koyuyorum bir zararı olur mu veya nasıl yemeliyim
1.ÖĞÜNYediğin şeyden ziyade ne kadar yediğin de kilo aldırır. Bal/kakao temiz karbonhidrat ve yağ içermiyor. Yulafı suyla yapıp tarçın, muz, elma gibi şeylerle tatlandırabilirsin. Eğer amacın kilo vermek ise çok fazla yulaf tüketmemelisin. Gün içinde alacağın karbonhidratın büyük kısmını antrenman öncesi almalısın hızlı ve yüksek enerji vermesi dolayısıyla.