Neler Yeni

Yulaf yemek kilo aldırır mı

crowsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Güler
kilo vermek için spora başladım sabahları kahvaltıda yulaf yiyorum içine bal kakao ve muz koyuyorum bir zararı olur mu veya nasıl yemeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan Kul
100,150gr Yulaf + diğerlerini karıştırıp yiyebilirsin bir zararı olmaz

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Meto155
kilo vermek için spora başladım sabahları kahvaltıda yulaf yiyorum içine bal kakao ve muz koyuyorum bir zararı olur mu veya nasıl yemeliyim
Ölçüyle yiyin hocan yulaf hem kilo verirken hem kilo alırken kullanılıyor.Dengeyi kurmazsanız kilo alabilirsiniz.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
EmreE
o şekilde yersen alırsın kalorili olur ben kilo verirken yulafla yumurtayı karıştırıyordum ilk önce tavayı ısıtıp biraz sıvı yağ sürüyodum yapışmsın diye sonra 3 yumurta göz kararı yulaf birbirne karıştırıyodum tavaya döküp şekil veriyodum pişince yuvarlak ekmekler gibi oluyodu ama ilk dediğim gibi tavayı ısıtıp biraz sıvı yağ dök ilk yulafla yumurtarıyı karıştırırsan kıvamı biraz katı oluyo

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Arda Yılmaz
Senin yerinde olsam muz ve bal koymazdım gereksiz kalori ve şeker.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
TAHA KOÇAK
Günlük alman gereken kalorinin fazlasını alırsan et bile kilo aldırır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan Kul
2 su bardağı koyuyorum
Kendine işkence yapmak istemiyorsan sütle ye knk, süt yulafın boyunu geçsin öyle baya iyi oluyor ve ince kesilmis yulaf yemeni tavsiye ederim baya fark oluyo

crowsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendine işkence yapmak istemiyorsan sütle ye knk, süt yulafın boyunu geçsin öyle baya iyi oluyor ve ince kesilmis yulaf yemeni tavsiye ederim baya fark

Kendine işkence yapmak istemiyorsan sütle ye knk, süt yulafın boyunu geçsin öyle baya iyi oluyor ve ince kesilmis yulaf yemeni tavsiye ederim baya fark oluyo
sadece sütle mi tek yenmiyor ama ya tadı kötü zaten yulafın

freygasm

80+ Gold
Yediğin şeyden ziyade ne kadar yediğin de kilo aldırır. Bal/kakao temiz karbonhidrat ve yağ içermiyor. Yulafı suyla yapıp tarçın, muz, elma gibi şeylerle tatlandırabilirsin. Eğer amacın kilo vermek ise çok fazla yulaf tüketmemelisin. Gün içinde alacağın karbonhidratın büyük kısmını antrenman öncesi almalısın hızlı ve yüksek enerji vermesi dolayısıyla.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Göksel
ne yediğinin önemi yok istersen her gün baklava ye günlük harcadığın kaloriden azını alırsan kilo verirsin

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Yulaf omlet tarzı yiyerek 94 den 85e düştüm. Kişiden kişiye değişmez heralde.

crowsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Güler
Yediğin şeyden ziyade ne kadar yediğin de kilo aldırır. Bal/kakao temiz karbonhidrat ve yağ içermiyor. Yulafı suyla yapıp tarçın, muz, elma gibi şeylerle tatlandırabilirsin. Eğer amacın kilo vermek ise çok fazla yulaf tüketmemelisin. Gün içinde alacağın karbonhidratın büyük kısmını antrenman öncesi almalısın hızlı ve yüksek enerji vermesi dolayısıyla.
1.ÖĞÜN
2 su bardağı yulaf ezmesi
1 salatalık

2.ÖĞÜN
1 çay bardağı bulgur
150 gram tavuk göğüs eti
1 havuç
2 yemek kaşığı zeytinyağı

3.ÖĞÜN
1 çay bardağı bulgur
150 gram tavuk göğsü
2 yemek kaşığı zeytinyağı