Yurt dışı alışveriş limiti 22 Euro’ya düşebilir

ahmttunc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
962

1744804067858.png

Yine bir saçmalıklar dönüyor. Alacağınız bir şey varsa alın bence.

bu gidişle 5 euroya kadar inecekler. 2 euroluk ürünlere kalacağız gibi.

kapatın gidelim ya valla ne uğraşıyorsunuz

Yurtdışına alışverişi kapatıp her şeyi yurt içinde üretmeye başlarsan tabii ki de iyi ama yurt içinde hiçbir şey üretmeyip yurt dışına da alışverişi kapatırsan bu ülkede sadece benim düdüğüm öter demek bu
Tanıdığın yoksa vergi borçları altında batarak ezildiğin bir ülkede ne üretimi güldürmeyin :D

Yandaş satıcıya komisyon ödetecekler daha da fazla. Yaşamak isteyen bu şekilde buyursun yaşasın

Tanıdığın yoksa vergi borçları altında batarak ezildiğin bir ülkede ne üretimi güldürmeyin :D

Yandaş satıcıya komisyon ödetecekler daha da fazla. Yaşamak isteyen bu şekilde buyursun yaşasın
Zaten ben de ondan bahsediyorum hem kendin üretmiyorsun hem de ucuza üretenden almamıza müsaade etmiyorsun sen bizden ne istiyorsun Ben anlayamadım 20 senedir 😂

açıkcası son zamanlarda ülkemiz ürünleri kalitesizlik anlamında eskiden çin malı derdik dandik ürün için şuanda türk malı demeye başlıyoruz.

ihtiyacımız oluyor yurdışından aldığımız ürün aynısı ülkemizde daha pahalıya geliyorsa kimin ayıbı

Yurtdışına alışverişi kapatıp her şeyi yurt içinde üretmeye başlarsan tabii ki de iyi ama yurt içinde hiçbir şey üretmeyip yurt dışına da alışverişi kapatırsan bu ülkede sadece benim düdüğüm öter demek bu
bu sıkıntı fakat gümrük savaşları varken mantıklı olan tek çözüm bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,717
Üyeler
184,485
Son üye
suskun62
Geri