bende 19 aralıkta sipariş ettim şuan havalimanında bekliyor herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum temu gümrük garantisi veriyor gümrükten geçmeme ihtimali pek bulunmuyor.Beyler 15 Aralıkta bu mouseyi temudan aldım şuanda uçakta geliyor 27 sine kadar gümrükten geçer inşallah geçemezse kalır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görsel vergisiz fiyat
max 27 olacak biraz yanlış anlamışsın yasayı düzelteyimGaripmis olayın extra komik kısmı ise 27 diye demeyelim 3 euro havadan alacaklar max 24 euroluk alabilicez artık
Nasıl yani hocam artık zaten kargoda içinde sayılacak ve demislerki ücretsiz kargo olsa bilr 3 euro olarak sayılacak yani max 24 yapabilcez 3 de kargodan eklencek 27 iştemax 27 olacak biraz yanlış anlamışsın yasayı düzelteyim
30dan 3 euro çıkarıcaz.Nasıl yani hocam artık zaten kargoda içinde sayılacak ve demislerki ücretsiz kargo olsa bilr 3 euro olarak sayılacak yani max 24 yapabilcez 3 de kargodan eklencek 27 işte
hocam niye 2 defa 3 çıkarttınız? Normalde 30 euro sınır, kargo ücreti olmayan firmalarda 3 euro navlun bedeli koyuyorlar 33 euro sayılamayacağı için 27 max olmuyor mu?Nasıl yani hocam artık zaten kargoda içinde sayılacak ve demislerki ücretsiz kargo olsa bilr 3 euro olarak sayılacak yani max 24 yapabilcez 3 de kargodan eklencek 27 işte
Kargo ücreti 27 nin içinde olucak ya hani o zaman biz 27 lik sipariş geçelim 3 de öyle eklensin 30 oluyor ee nasıl olacakhocam niye 2 defa 3 çıkarttınız? Normalde 30 euro sınır, kargo ücreti olmayan firmalarda 3 euro navlun bedeli koyuyorlar 33 euro sayılamayacağı için 27 max olmuyor mu?
Bu arada şu geçer mi? 932 normal, kuponlu 745.
Alıntıyı görüntüle
"Navlun giderinin dahil olmadığı teslim şekillerinde ise, navlun makbuzu ibrazının imkansız olduğu veya kabul edilebilir nitelikte bulunmadığı hallerde, 3 (üç) avro tutarında emsal navlun gideri fiilen ödenen veya ödenecek fiyata eklenir."Kargo ücreti 27 nin içinde olucak ya hani o zaman biz 27 lik sipariş geçelim 3 de öyle eklensin 30 oluyor ee nasıl olacak