Yurtdışı olunca yasal olmayan şekilde IMEI çakılıyor eski bir telefonun varsa onun üstüne IMEI attrımanı öneririm kendimde kaçak telefon kullanıyorum ama adamın herkese aynı IMEI attığı için benim IMEI iptal oldu kapanmadan IMEI attırmak zorundasın yoksa telefon çöpARKADAŞLAR YURT DIŞI CİHAZLARI TAM OLARAK BİLMİYORUM ÖZELLİĞİ NE TÜRKİYEDE KULLANACAĞIM VE ÇOK UCUZA 14 K YA KILIF + KORUMA CAMI HEDİYELİ POCO X7 PRO BULDUM SİZCE ALINIR MI VE YURT DIŞI OLUNCA NE OLUYOR
nasıl attırırım peki telefonculardan falan mı ?Yurtdışı olunca yasal olmayan şekilde IMEI çakılıyor eski bir telefonun varsa onun üstüne IMEI attrımanı öneririm kendimde kaçak telefon kullanıyorum ama adamın herkese aynı IMEI attığı için benim IMEI iptal oldu kapanmadan IMEI attırmak zorundasın yoksa telefon çöp
Atan adama sor IMEI atıyor musunuznasıl attırırım peki telefonculardan falan mı ?
peki evde atma yolları varmı bide paralı mıAtan adama sor IMEI atıyor musunuz
Yurtdışı olduğu için IMEI numarası Btk'ya kayıtlı olmuyor ve bu sebepten 120 gün içinde telefon şebeke servisi devre dışı kalıyor. Telefonculardan IMEI attırmanız gerekiyor. Ama bu işlemden sonra telefona güncelleme, format işlemi yaptığınız zaman atılan IMEI siliniyor. TWRP ile IMEI bulunan dosyaların yedeğini alıp format atabilirsiniz, ama oda her telefon marka modeli için bulunmuyor. Telefoncular Dft pro programı ile IMEI atıyor, ama bu programda ücretli.ARKADAŞLAR YURT DIŞI CİHAZLARI TAM OLARAK BİLMİYORUM ÖZELLİĞİ NE TÜRKİYEDE KULLANACAĞIM VE ÇOK UCUZA 14 K YA KILIF + KORUMA CAMI HEDİYELİ POCO X7 PRO BULDUM SİZCE ALINIR MI VE YURT DIŞI OLUNCA NE OLUYOR
500 TL ye atılıyor evde atılamazpeki evde atma yolları varmı bide paralı mı