Yurt dışı redmi telefon almak?

Reaksiyon skoru
65
Yurt dışı redmi note serisi telefon almayı düşünüyorum, İMEİ veya garanti olayı korkutuyor . Bursada güvenli satıcı var mı ? kayıt işini uygun yollu halletmek güvenli mi ileride sorun yaratır mı ?

Yoksa alt model al yurt içi al mı dersiniz ?

Son düzenleme:
valla gözüm yemiyor garanti sıkıntı değil de random telefoncuya güvenmek sıkıntı kendim imei atabileceğim bir cihaz alırdım en fazla

Yurt dışı redmi note serisi telefon almayı düşünüyorum, İMEİ veya garanti olayı korkutuyor . kayıt işini uygun yollu halletmek güvenli mi ileride sorun yaratır mı ?

Hocam 4 5 yıldır kaçak telefon kullanıyoruz. Bildiğiniz yerde imei attirirsaniz problem olmuyor.

Bütçeniz nedir? Yurt dışı alınmaz, yurt dışı Red hiç alınmaz.deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.

Bu arada noktalamadan önce boşluk bırakılmaz

Bütçeniz nedir? Yurt dışı alınmaz, yurt dışı Red hiç alınmaz.deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.

Bu arada noktalamadan önce boşluk bırakılmaz
Bütçe Max 19bin TL öneri alabilirim.
Samsung'un elde tutuş hissini ve kutudan hiçbirşey çıkmamasını sevmiyorum.

Yurt dışı neden alınmaz acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel. Cihaz önerisi alabilirim bütçe 19bin TL

Yurt dışı cihaz alınır mı ?

Son düzenleme:
Yurt dışı redmi note serisi telefon almayı düşünüyorum, İMEİ veya garanti olayı korkutuyor . kayıt işini uygun yollu halletmek güvenli mi ileride sorun yaratır mı ?

Biz kaçak redmi kullanıyoruz. redmi 13 5000 tl falan imei 1 kere atıyorsun bir daha gerekmiyor. Redmi telefondan kamera açısından bir şey beklenmez ama en azından normal işlerde akıcı olur.

Biz kaçak redmi kullanıyoruz. redmi 13 5000 tl falan imei 1 kere atıyorsun bir daha gerekmiyor. Redmi telefondan kamera açısından bir şey beklenmez ama en azından normal işlerde akıcı olur.
Cevap için teşekkürler. Suanki telefonum redmi note 8 olmasa Samsung alırdım ama tekrar redmi istiyorum..
Yurt içi 14pro veya yurt dışı 14pro plus 512gb alabiliyorum kararsızım ..

Tanıdık varsa hocam redmi note 13 pro 5g 12/256 veya 512 fiyatı sorabilirmisiniz.birde imei atılmış verilirmi

Tanıdık varsa hocam redmi note 13 pro 5g 12/256 veya 512 fiyatı sorabilirmisiniz.birde imei atılmış verilirmi
İnternette 1 2 satıcı buldum yüzlerce referans var ama yinede güvenemiyorum bir türlü . Dediğin cihaz 13-14 civarı . Imeı atıp gönderiyor ama ımei garantisi yok

İnternette 1 2 satıcı buldum yüzlerce referans var ama yinede güvenemiyorum bir türlü . Dediğin cihaz 13-14 civarı . Imeı atıp gönderiyor ama ımei garantisi yok
Bende 1 2 tane buldum ama dediginiz gibi guven en buyuk sorun. Facebook gruplaeina falam baktım ama emin degilim. Yoksa bu telefona 210 dolar fiyat biçmisler ki 8000 kusur yapiyor cok iyi fiyatı

Bende 1 2 tane buldum ama dediginiz gibi guven en buyuk sorun. Facebook gruplaeina falam baktım ama emin degilim. Yoksa bu telefona 210 dolar fiyat biçmisler ki 8000 kusur yapiyor cok iyi fiyatı
Doğrudur, Bursa'da elden alabileceğim güven veren yer bulursam bende alacağım gibi bulamazsam düz 256gb alırım bakalım ..

Cevap için teşekkürler. Suanki telefonum redmi note 8 olmasa Samsung alırdım ama tekrar redmi istiyorum..
Yurt içi 14pro veya yurt dışı 14pro plus 512gb alabiliyorum kararsızım ..
14 pro plus 5g güzel. Ama bence xiaomi T serisine bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tanıdık yok hocam ya maalesef. Mardinde bir yer var oradan alıyorlar.

Geri