Merhabalar hali hazırda bir yurt içi telefonum var daha yüksek seviye bir yurt dışı almayı düşünüyorum ama nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. kafamda 4 5 marka var ama her marka mantıklı mı onu da bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Direkt Türkiye'den alacağımYurt dışından Türkiyeye mi getirmeyi düşünüyorsunuz hocam?
Yurtdışı cihaz olarakYurt dışından kastınızı tam anlayamadım hocam yurt dışı aramaları için mi kullanacaksınız yoksa yurt dışına o telefonu götüreceksiniz? Bunu açıklarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.
Nasıl kullanıyorsun peki hocam 4+4 şeklinde mi? Google pixel veya Apple düşünüyorum ağırlıklı önerir misiniz?Alacağın yere dikkat et. güvenli mi diye. kapalı kutu almaya özen göster. bizzat kendin aç. bazı telefoncular 1 ay felan garanti veriyor. fabrikasyon hatalar olabilir diye. aldıktan sonra telefonu kontrl et. arıza varmı diye . s24u kullanıyorum. 1 yıldır sıkıntı olmadı. server kaydı da yaptırmadım.
apple sıkıntı . apple tek sim var.e-simde yasaklandı galiba.Yurtdışı cihaz olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl kullanıyorsun peki hocam 4+4 şeklinde mi? Google pixel veya Apple düşünüyorum ağırlıklı önerir misiniz?
ne önerirsiniz pekiapple sıkıntı . apple tek sim var.e-simde yasaklandı galiba.
benimki 4+4 şeklinde . kalan 4 için yedek telefonum var.
samsung veya xiami olabilir.ne önerirsiniz peki
google önerir misinizApple da
samsung veya xiami olabilir.
ilk defa duydum. bizim google amca değilmigoogle önerir misiniz
aynen o aslındailk defa duydum. bizim google amca değilmi![]()
Genel olarak çok iyi cihazları var ömürleri iPhone ile yarışır seviyede olan en optimize Androidi kullanan cihazlar. Ama kendi çiplerini kullandıkları için çipleri Snapdragondan falan biraz geride.google önerir misiniz
Google Pixel, Türkiye’de olmadığı işin pek bilinmez ama yabancı medyada iPhone ve Samsung ile beraber en çok bilinen seri sayılır.ilk defa duydum. bizim google amca değilmi![]()