Yurt dışı telefon hakkında yardım

feny

80+
Reaksiyon skoru
31
Merhabalar hali hazırda bir yurt içi telefonum var daha yüksek seviye bir yurt dışı almayı düşünüyorum ama nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. kafamda 4 5 marka var ama her marka mantıklı mı onu da bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Yurt dışından Türkiyeye mi getirmeyi düşünüyorsunuz hocam?

Yurt dışından kastınızı tam anlayamadım hocam yurt dışı aramaları için mi kullanacaksınız yoksa yurt dışına o telefonu götüreceksiniz? Bunu açıklarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.

Alacağın yere dikkat et. güvenli mi diye. kapalı kutu almaya özen göster. bizzat kendin aç. bazı telefoncular 1 ay felan garanti veriyor. fabrikasyon hatalar olabilir diye. aldıktan sonra telefonu kontrl et. arıza varmı diye . s24u kullanıyorum. 1 yıldır sıkıntı olmadı. server kaydı da yaptırmadım.

Yurt dışından kastınızı tam anlayamadım hocam yurt dışı aramaları için mi kullanacaksınız yoksa yurt dışına o telefonu götüreceksiniz? Bunu açıklarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.
Yurtdışı cihaz olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacağın yere dikkat et. güvenli mi diye. kapalı kutu almaya özen göster. bizzat kendin aç. bazı telefoncular 1 ay felan garanti veriyor. fabrikasyon hatalar olabilir diye. aldıktan sonra telefonu kontrl et. arıza varmı diye . s24u kullanıyorum. 1 yıldır sıkıntı olmadı. server kaydı da yaptırmadım.
Nasıl kullanıyorsun peki hocam 4+4 şeklinde mi? Google pixel veya Apple düşünüyorum ağırlıklı önerir misiniz?

Yurtdışı cihaz olarak

Nasıl kullanıyorsun peki hocam 4+4 şeklinde mi? Google pixel veya Apple düşünüyorum ağırlıklı önerir misiniz?
apple sıkıntı . apple tek sim var.e-simde yasaklandı galiba.
benimki 4+4 şeklinde . kalan 4 için yedek telefonum var.

google önerir misiniz
Genel olarak çok iyi cihazları var ömürleri iPhone ile yarışır seviyede olan en optimize Androidi kullanan cihazlar. Ama kendi çiplerini kullandıkları için çipleri Snapdragondan falan biraz geride.

ilk defa duydum. bizim google amca değilmi :D
Google Pixel, Türkiye’de olmadığı işin pek bilinmez ama yabancı medyada iPhone ve Samsung ile beraber en çok bilinen seri sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,680
Üyeler
186,092
Son üye
quakefine
Geri