Neler Yeni

Yurt dışı telefon yardım

A.Nadir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulkadir Nadir
S.a X3 pro kullandım daha önce anakartı yandı genel kronik sorunu varmış yd x6 pro kullanan var mı anakart yakar mı sıfır 11k ya var alınır mı pişman eder mi yoksa 15k ya 13T pro mu hangisi daha iyi performans ve kamera yada önerebileceğiniz başka telefonlar var mı direnç kaydı sorun çıkarmayan acil yardım

şahin doğan

80+ Platinum
15'e 13T Pro.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Bedirhan Şahin
Instagram
bedirhansahiinn
Steam
https://steamcommunity.com/id/bedirhansahin61/
X6 Pro kullanıyorum herhangi bir ciddi problemi yok ama 13T Pro daha iyi bir cihaz. Bütçen yetiyorsa 13T Pro al.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Muhammet Kürkçü
S.a X3 pro kullandım daha önce anakartı yandı genel kronik sorunu varmış yd x6 pro kullanan var mı anakart yakar mı sıfır 11k ya var alınır mı pişman eder mi yoksa 15k ya 13T pro mu hangisi daha iyi performans ve kamera yada önerebileceğiniz başka telefonlar var mı direnç kaydı sorun çıkarmayan acil yardım
X6 pro dada anakart sorunu olduğuna dair bazı söylentiler duydum ama ne kadar doğru tartışılır çünkü cihaz daha yeni çıktı sayılır. İstersen xiaomi 13 pro bakabilirsin, birkaç hafta önce server kaydı açıldı cihazın ve 150 dolara hallediyorlar(evet biraz tuzlu ama cihaza değer). 2.el olarak 15k civarına bulabilirsin bence.

A.Nadir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulkadir Nadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
X6 pro dada anakart sorunu olduğuna dair bazı söylentiler duydum ama ne kadar doğru tartışılır çünkü cihaz daha yeni çıktı sayılır. İstersen xiaomi 13 pro bakabilirsin, birkaç hafta önce server kaydı açıldı cihazın ve 150 dolara hallediyorlar(evet biraz tuzlu ama cihaza değer). 2.el olarak 15k civarına bulabilirsin bence.
Sıfır alıp attırmak daha mantıklı 2. El yurt dışı her zaman sorun oluyor nasıl atıldığı ne kadar güvenilir olduğu sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Poco serisi genel olarak sorunlu TR cihazları bile anakart yakıyordu X3 pro da o yüzden yaklaşamıyorum 21 ay garantili X6 pro vardı 16k dedi almadım tertemiz çizik yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,228
Üyeler
162,798
Son üye
ömer135
Top Bottom