doğan yucel
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
Tam girdim parça parça oluşturduğum sonra toplu sipariş veririm dediğim zaman çıktı bu uzun adamın yapacağı
Geçer. İstersen 21 Ağustos sonrası al yine geçer. Çünkü ürünün zaten vergisiz fiyatı 30 Euro altında.Ürün bu beyler gecermi geçmezmi aylık sinir 5 ürün diye biliyorum o yönden sorun yok bu ay bisey almadım bundan 3lu setinden 3 adet alicam
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.646,67TL | TEUCER JM5 PC Soğutma Fanı 120mm ARGB yanılsama Kablosuz Ekleme Fan Kiti 800-2000RPM PWM Fan 360mm Su Soğutma Radyatörü
![]()
TEUCER JM5 PC soğutma fanı 120mm ARGB illusion kablosuz ekleme Fan kiti 800-2000RPM PWM Fan için 360mm su soğutma radyatörü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Anladim her siparişte 30 € geçmedikçe (vergisiz fiyati) 5 urunde alsam sorun olmaz yaniGeçer. İstersen 21 Ağustos sonrası al yine geçer. Çünkü ürünün zaten vergisiz fiyatı 30 Euro altında.
Ürünün vergisiz fiyatı ne kadarben ayın birinde aliexpress alışverişi yaptım umarım geçer sırf vergi gelecek diye gümrükte bekletmezler umarım
yani olmaz ama %60 vergiye hazır olAnladim her siparişte 30 € geçmedikçe (vergisiz fiyati) 5 urunde alsam sorun olmaz yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürünün vergisiz fiyatı ne kadar
50 dolarAnladim her siparişte 30 € geçmedikçe (vergisiz fiyati) 5 urunde alsam sorun olmaz yani
Ürünün vergisiz fiyatı ne kadar
Çok da pahalı şeyler almiyodumki zatenyani olmaz ama %60 vergiye hazır ol![]()
3 adet derken . Zaten 3'ü 975'e satılıyor. 3 lu bir tane mi alacaksın yoksa 3 tane mi alacaksın.Yeni bunu şimdi alsam 20 ağustosta sonra gelse sorun olmazmi 3 adet alicam
Gecmeyebilir50 dolar![]()
3lu satılan setten 3 tane alicam3 adet derken . Zaten 3'ü 975'e satılıyor. 3 lu bir tane mi alacaksın yoksa 3 tane mi alacaksın.
Aylık 5 sipariş sınırın var . 3 adet de alsan sıkıntı olmaz ama ayrı ayrı sipariş vermen gerekir . Tekli sipariş te zaten olmaz 1.1k altında kalıyor.
Ozaman dediğim gibi . 3 ayrı sipariş şeklinde al . Aylık 3 kotan vardır umarım. Yoksa ailenden birini gösterebilirsin.Gecmeyebilir
3lu satılan setten 3 tane alicam
onlar tek kolide gelmiyor muŞimdi bu olmuyor yanı yaklaşık 10 parça siparişim