Bu forumda argüman sunamayan çarlar imla kurallarına takılır yada kardeşim de onu deme bunu dene, bilader ben nasıl öneri sunuyorsam sende bana karşı öneri sunacan, işiniz gücünüz zırlayıp yok klavyem kaldı, kargom kaldı. Harbi deli oluyorum he, ulan 1 kişi bilemi karşı argüman sunamaz. Soruyorum kardeşim madem bu karar yanlış doğrusu ne ?? söyle bana ya sen olsan ne yapardın açık açık söyle, birdaha söylüyorum bana kurusıkı atmayın.
Doğrusu yerli piyasanın denetlenip fiyatların kontrol altında tutulmasıdır. almanyada 100 liraya satılan şey burda 200 liraya satılıyorsa önlem almanyayı yasaklamak değil burdaki fırsatçıya önlem almaktır
Ürün bu beyler gecermi geçmezmi aylık sinir 5 ürün diye biliyorum o yönden sorun yok bu ay bisey almadım bundan 3lu setinden 3 adet alicam
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.646,67TL | TEUCER JM5 PC Soğutma Fanı 120mm ARGB yanılsama Kablosuz Ekleme Fan Kiti 800-2000RPM PWM Fan 360mm Su Soğutma Radyatörü
Ürün bu beyler gecermi geçmezmi aylık sinir 5 ürün diye biliyorum o yönden sorun yok bu ay bisey almadım bundan 3lu setinden 3 adet alicam
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.646,67TL | TEUCER JM5 PC Soğutma Fanı 120mm ARGB yanılsama Kablosuz Ekleme Fan Kiti 800-2000RPM PWM Fan 360mm Su Soğutma Radyatörü
Koca koca dev şirketleri vergi verip vermediklerini kontrol etmek ve vergileri toplamak yerine kesinlikle zaten sınırlı olan yurtdışı ticareti dahada sınırlamak işte devlet aklı
Ya sizin ben yapacağınız işe başlarım ama he bir huzurlu yaşayamayacak mıyız anlamıyorum ki ne istiyorsunuz olum elimiz ayağımız bağlansın bir şey mi alamayalım ya ne amaçlıyorsunuz olum ne istiyorsunuz bir insan kendi milletine kendi halkına bu kadar düşman olamaz yemin ediyorum yazıklar olsun