Neler Yeni

YURTDIŞI ARAÇ GETİRME

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
Merhaba,
Sorum şu babamın yurtdışında oturumu var ikinci el araç aldık türkiyeye getirmek istiyorum şartlarında 2 sene kalabiliyormuş. Aracı bana bırakabilir mi bırakabilirse bu nasıl olur bırakamassa nedeni nedir? Gerçekten bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim

Hanaz

80+ Gold
Merhaba,
Sorum şu babamın yurtdışında oturumu var ikinci el araç aldık türkiyeye getirmek istiyorum şartlarında 2 sene kalabiliyormuş. Aracı bana bırakabilir mi bırakabilirse bu nasıl olur bırakamassa nedeni nedir? Gerçekten bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim
Her 2 senedebir o ülkeye gidip gelmen gerek yada vergisini ödemen gerek diye biliyorum

Farex

80+ Silver
Merhaba,
Kardeşim oturum sahibi aracını getirir fakat 2 sene sonra çıkış yapması gerekir ve o aracı başkası kullanırsa yandı. Bende polonya da yaşıyorum babamlara buradan araba almayı düşünüyordum fakat onlar kullanma hakkı olmadığı için vazgeçtim.

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her 2 senedebir o ülkeye gidip gelmen gerek yada vergisini ödemen gerek diye biliyorum
2 senede bir gidicek ama ben kullanamayacakmışım polis bi abiyle konuştum öyle söyledi kullanacak kişinin ( aile fertlerinden) yurtdışı ikameti olması gerekliymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim oturum sahibi aracını getirir fakat 2 sene sonra çıkış yapması gerekir ve o aracı başkası kullanırsa yandı. Bende polonya da yaşıyorum babamlara buradan araba almayı düşünüyordum fakat onlar kullanma hakkı olmadığı için vazgeçtim.
Evet benfe aldıktan sonra ögrendim yapacak bir şey yok

eneskaya6

80+ Silver
2 yıl kalabilir. 2 yıl sonunda 180 gün arac ülke sınırları dışında durmak zorunda. Baban dışında kimse kullanamaz. yabancı plaka olacagi icin bazi polisler özellikle durduruyor o riske girme hem ceza yersin hem galiba arabayi bagliyorlardi

Top Bottom