Yurtdışından aldığım iphone 13 a2633 modelin pil değişimini apple ve troy yapmıyor bağımsız servisler varmış ama hangisi güvenilir, orjinal pil takıyor bilmiyorum daha önce yaptırmış güvendiği bir yer olan var mıdır yardımcı olabilir mi ?
ffpro hocam şaka ama bulunduğunuz yerde tanıdık bir telefoncu varsa ondan rica edin benceYurtdışından aldığım modelin pil değişimini apple ve troy yapmıyor bağımsız servisler varmış ama hangisi güvenilir, orjinal pil takıyor bilmiyorum daha önce yaptırmış güvendiği bir yer olan var mıdır yardımcı olabilir mi ?
yok öyle valla tanıdıkffpro hocam şaka ama bulunduğunuz yerde tanıdık bir telefoncu varsa ondan rica edin bence
arkadaşlarına sor tanıdıkları varsa ondan rica et araya adam koy yaniyok öyle valla tanıdık
bi cihetlearkadaşlarına sor tanıdıkları varsa ondan rica et araya adam koy yani
hocam yok o da yurt dışı cihaz benim de değil bu yakın birinin de değiştirmesi gerekiyormuşarkadaşlarına sor tanıdıkları varsa ondan rica et araya adam koy yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi cihetle
Fppro da yapıyor diye biliyorum. Yanlış bir şey söylemedin. Onlar özel servistir.ffpro hocam şaka ama
evet hocam oda varda bilmiyorum ffproyu hiç araştırmadım teşekkürler ama bilgilendirdiğiniz içinFppro da yapıyor diye biliyorum. Yanlış bir şey söylemedin. Onlar özel servistir.
Valla ben de bilmiyorum da çok tanıdık bir firma olduğundan fiyatları kazıkmış gibime geliyor. Yine de arayıp sormak lazım.evet hocam oda varda bilmiyorum ffproyu hiç araştırmadım teşekkürler ama bilgilendirdiğiniz için