16YD daha mantıklı geliyor Nisan'da alırsam gelecek sene ağustosa kadar kullanırim sonra telefoncuya verir 17 alırım yd yine. Mantıklı mı?
4+4u 3+3 yaparlar mı?Oyum 16'dan yana. Eski telefonla kendini rezil etme. Çıkarıp ortaya bile koyamazsın. Hemen dikkatleri üzerine çeker.
Rezil etme işine katılmıyorum iPhone 11 ve sonraki telefonlar halen kötü durmuyor zaten arada çok fark yok 12 15 arası benimde oyum 16dan yanaOyum 16'dan yana. Eski telefonla kendini rezil etme. Çıkarıp ortaya bile koyamazsın. Hemen dikkatleri üzerine çeker.
Kimden duydun? Her söylentiyi ciddiye alma.4+4u 3+3 yaparlar mı?
YouTube da yazıyorduKimden duydun? Her söylentiyi ciddiye alma.
5 yaşında yeğenim var. Onun da bir YouTube kanalı var.YouTube da yazıyordu
Hocam yine de yaparlarsa beklerim ben bunlardan5 yaşında yeğenim var. Onun da bir YouTube kanalı var.
Kamera için alcam ben marka sevdam yok ve cidden Samsung kamera konusunda iPhone ile yarisamaBence yurtdışı daha mantıklı. 13 1-2 yıl sonra güncellenmeyi kesecek zaten. yurt dışı 16 iş yapar yılın bitmesine de 9 ay kaldı uzun bir süre kullanırsın. Benim arkadaş çift yurtdışı kullanıyordu. birini tr'de ailesine veriyordu geri döndüğünde telefonları değiştiriyordu. Ayrıca Tr'de iphone almak gerçekten bana büyük saçmalık geliyor. sırf marka sevdası yüzünden bir telefona olması gerekenden %50 fazla para veriliyor.