Redmental
80+ Gold
Dahası
Herhangi bir IMEI sıkıntısında gümler o telefon. Ayrıca TR fiyatı ile arada ne kadar oynuyor ?Her zaman kullanacağız biz.
Herhangi bir IMEI sıkıntısında gümler o telefon. Ayrıca TR fiyatı ile arada ne kadar oynuyor ?Her zaman kullanacağız biz.
Sarı site de 12 pro max yd 128 veya 256 ortalama 26kHerhangi bir IMEI sıkıntısında gümler o telefon. Ayrıca TR fiyatı ile arada ne kadar oynuyor ?
Hangi model? 12 pro max sarı sitede ortalama 26k almaya değer mi? Kayıt ettirme ücreti 3k, ettirince sorunsuz bir şekilde ne kadar kullanabiliriz? Süre bitince ne olur? Satabilir miyiz?Hocam yd iphone kullanıyorum yakın zamanda pasaportuma kayıt ettireceğim. Merak ettiğiniz bir şey varsa pmden yazın isterseniz.
Hocam öncelikle 26bin çok fazla çünkü o fiyatlara hatta daha azına 13 pro max bulunuyor. Öncelikle telefonu kapalı kutu satın alırsanız btknın verdiği 120 gün kullanım süresi var. Önceden covidden dolayı yurt dışı cihazların kullanım süresi yasal olarak 2 ay 2 ay uzatılabiliyordu. Pandemiden dolayı getirilmişti bu. 1.5 ay önce BTK bu sistemi kökten kaldırdı. Artık 120 gün sonunda bir pasaporta kayıt ettirmek zorundasınız bu da 2742TL olması lazım yılbaşında bu ücret 5bini bulacak deniyor ne kadar doğru bilmiyorum. Kayıt ettirdiğiniz pasaporta sahip kişi 6 ay içerisinde yurtdışı giriş çıkış yapmış olması gerekiyor. Ve pasaport sahibinin adına sim kartı almak zorundasınız. 3 sene boyunca pasaport sahibinin adına sim kullandıktan sonra o engel kalkıyor ve sonrasına istediğiniz sim kartını takabiliyorsunuz. Kayıt ettirdikten sonra istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Ben iphone 12 kullanıyorum bu arada.Hangi model? 12 pro max sarı sitede ortalama 26k almaya değer mi? Kayıt ettirme ücreti 3k, ettirince sorunsuz bir şekilde ne kadar kullanabiliriz? Süre bitince ne olur? Satabilir miyiz?
Yani mesela biz şuan Kıbrısa gidip pedere 13 pro max alsak kârlı mı oluruz? Ayıca oradan alınca direkt 120 gün oluyor o süre sonunda da kayıt ettirebiliyoruz herhalde sonuçta giriş çıkış yaptık yaniHocam öncelikle 26bin çok fazla çünkü o fiyatlara hatta daha azına 13 pro max bulunuyor. Öncelikle telefonu kapalı kutu satın alırsanız btknın verdiği 120 gün kullanım süresi var. Önceden covidden dolayı yurt dışı cihazların kullanım süresi yasal olarak 2 ay 2 ay uzatılabiliyordu. Pandemiden dolayı getirilmişti bu. 1.5 ay önce BTK bu sistemi kökten kaldırdı. Artık 120 gün sonunda bir pasaporta kayıt ettirmek zorundasınız bu da 2742TL olması lazım yılbaşında bu ücret 5bini bulacak deniyor ne kadar doğru bilmiyorum. Kayıt ettirdiğiniz pasaporta sahip kişi 6 ay içerisinde yurtdışı giriş çıkış yapmış olması gerekiyor. Ve pasaport sahibinin adına sim kartı almak zorundasınız. 3 sene boyunca pasaport sahibinin adına sim kullandıktan sonra o engel kalkıyor ve sonrasına istediğiniz sim kartını takabiliyorsunuz. Kayıt ettirdikten sonra istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Ben iphone 12 kullanıyorum bu arada.
Yani ulaşım ücretinizi vs. bilemem karlı olup olmadığı konusunda ufak bi hesap yapmanız lazım. Telefona sim kartını taktığın an 120 günün başlıyor. Çift sim alırsanız 240 gün. İster aldığınız gibi kayıt yapın ister 120 gün bittikten sonra kayıt yapın ben fark etmiyor diye biliyorum. Giriş çıkıştan sonra 6 ay içerisinde yapabilirsin.Yani mesela biz şuan Kıbrısa gidip pedere 13 pro max alsak kârlı mı oluruz? Ayıca oradan alınca direkt 120 gün oluyor o süre sonunda da kayıt ettirebiliyoruz herhalde sonuçta giriş çıkış yaptık yani
Yani bugün kıbrısa gittik aldık diyelim 6 ay içinde kayıt etmemiz lazım. İyiymiş. 13 pro max kaç para acaba orda. Onlarıda bilmek lazım.Yani ulaşım ücretinizi vs. bilemem karlı olup olmadığı konusunda ufak bi hesap yapmanız lazım. Telefona sim kartını taktığın an 120 günün başlıyor. Çift sim alırsanız 240 gün. İster aldığınız gibi kayıt yapın ister 120 gün bittikten sonra kayıt yapın ben fark etmiyor diye biliyorum. Giriş çıkıştan sonra 6 ay içerisinde yapabilirsin.
Nereden baktınız bilmiyorum ama sarı sitede 22-23bin liraya 13 pro max bulunuyor. Tabii kendiniz direkt yurtdışından alırsanız daha ucuza getirirsiniz.Yani bugün kıbrısa gittik aldık diyelim 6 ay içinde kayıt etmemiz lazım. İyiymiş. 13 pro max kaç para acaba orda. Onlarıda bilmek lazım.
Gidip kıbrıstan almayı düşünüyoruz edirne den çıkıp. Gidiş geliş 5-6k desek 28-30kya 13 pro max güzel. 3 sene sorunsuz kullanıp satarız iyi olur.Nereden baktınız bilmiyorum ama sarı sitede 22-23bin liraya 13 pro max bulunuyor. Tabii kendiniz direkt yurtdışından alırsanız daha ucuza getirirsiniz.
Satış kısmını henüz ben de bilmiyorum. Yani tahminimce normal garantisi bitmiş tr cihazı olarak satılabilir gibi duruyor. Ama çevremde hiç kayıtlı yd cihazını satan kimseye denk gelmedim.Gidip kıbrıstan almayı düşünüyoruz edirne den çıkıp. Gidiş geliş 5-6k desek 28-30kya 13 pro max güzel. 3 sene sorunsuz kullanıp satarız iyi olur.
Tamam hocam teşekkürlet. Daha detaylı araştırırım fiyatları.Satış kısmını henüz ben de bilmiyorum. Yani tahminimce normal garantisi bitmiş tr cihazı olarak satılabilir gibi duruyor. Ama çevremde hiç kayıtlı yd cihazını satan kimseye denk gelmedim.