Neler Yeni

Yurtdışı telefon pasaport kaydı nedir yardım

yigity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yiğit
arkadaşlar bir telefoncu buldum yurtdışından iphone getirip 6000 liraya pasaport kaydı yaptırıyomuş 1. kayıt 6000 2. 20000 miş öyle dedi. imei kaydından farklıymış bu pasoport kaydı . yardımcı olurmusunuz

NightWish2434

80+ Silver
arkadaşlar bir telefoncu buldum yurtdışından iphone getirip 6000 liraya pasaport kaydı yaptırıyomuş 1. kayıt 6000 2. 20000 miş öyle dedi. imei kaydından farklıymış bu pasoport kaydı . yardımcı olurmusunuz
Kanka kendin al başka yerden

Yasin Çınar

80+ Bronze
Bildiğin yurtdışı telefonu pasaporta kayıt ediyor. Ondan sonra TR kayıtlı telefon oluyor. Ücreti de son zamlardan sonra 20 bin tl oldu. Ama 1.kayıt 2.kayıt olayını anlayamadım. Eğerki yurtdışı telefon alıcaksan en iyisi sen e-devletten kendin kayıt yap en güvenli o şekilde olur.

yigity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğin yurtdışı telefonu pasaporta kayıt ediyor. Ondan sonra TR kayıtlı telefon oluyor. Ücreti de son zamlardan sonra 20 bin TL oldu. Ama 1.kayıt 2.kayıt olayını anlayamadım. Eğerki yurtdışı telefon alıcaksan en iyisi sen e-devletten kendin kayıt yap en güvenli o şekilde olur.
bende ilk defa duydum bana pasaport kaydı ile imei kaydı aynı şey değil falan dedi. 20000 tl ekstra kayıta vermicen 1. kayıta 6bin liraya edecen dedi

Yasin Çınar

80+ Bronze
bende ilk defa duydum bana pasaport kaydı ile imei kaydı aynı şey değil falan dedi. 20000 TL ekstra kayıta vermicen 1. kayıta 6bin liraya edecen dedi
O dediği imei kaydı büyük ihtimalle bazı android telefonlara atılan kaçak imei'dir. O direk yasal değil zaten herhangi bir telefoncu o işlemi 100-200 tl ye yapıyor. Büyük ihtimalle adamın dediği pasaport kaydı ile imei kaydı arasındaki fark budur bu değilse diğer nedenini bilmiyorum.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
O dediği imei kaydı büyük ihtimalle bazı android telefonlara atılan kaçak imei'dir. O direk yasal değil zaten herhangi bir telefoncu o işlemi 100-200 TL ye yapıyor. Büyük ihtimalle adamın dediği pasaport kaydı ile imei kaydı arasındaki fark budur bu değilse diğer nedenini bilmiyorum.
Aynı sekil dusunuyorum, alacagın telefon android mi?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
hayır iphone, kısaca telefon bedeli onun kârı ve Pasaporta kaydettirme ücreti 2000 3000 bir şey yapıyormuş
Öyle bir sey ne duydum ne yaşadım. İphoneler kaçak yolla kaydedilmiyor diye biliyorum. Eğer yasal olarak kaydedersen 20.000tl ücreti var üstelik kimin pasaportuna kaydedilirse sadece ona ait sim kart tarafından kullanılabiliyor

Top Bottom