Kanka kendin al başka yerdenarkadaşlar bir telefoncu buldum yurtdışından iphone getirip 6000 liraya pasaport kaydı yaptırıyomuş 1. kayıt 6000 2. 20000 miş öyle dedi. imei kaydından farklıymış bu pasoport kaydı . yardımcı olurmusunuz
başka yerden al derkenKanka kendin al başka yerden
Bildiğin yurtdışı telefonu pasaporta kayıt ediyor. Ondan sonra TR kayıtlı telefon oluyor. Ücreti de son zamlardan sonra 20 bin tl oldu. Ama 1.kayıt 2.kayıt olayını anlayamadım. Eğerki yurtdışı telefon alıcaksan en iyisi sen e-devletten kendin kayıt yap en güvenli o şekilde olur.arkadaşlar bir telefoncu buldum yurtdışından iphone getirip 6000 liraya pasaport kaydı yaptırıyomuş 1. kayıt 6000 2. 20000 miş öyle dedi. imei kaydından farklıymış bu pasoport kaydı . yardımcı olurmusunuz
bende ilk defa duydum bana pasaport kaydı ile imei kaydı aynı şey değil falan dedi. 20000 tl ekstra kayıta vermicen 1. kayıta 6bin liraya edecen dediBildiğin yurtdışı telefonu pasaporta kayıt ediyor. Ondan sonra TR kayıtlı telefon oluyor. Ücreti de son zamlardan sonra 20 bin TL oldu. Ama 1.kayıt 2.kayıt olayını anlayamadım. Eğerki yurtdışı telefon alıcaksan en iyisi sen e-devletten kendin kayıt yap en güvenli o şekilde olur.
Sarı sitede bir sürü sıfır yd satan var ordan al kaydını kendin yaptır.başka yerden al derken
O dediği imei kaydı büyük ihtimalle bazı android telefonlara atılan kaçak imei'dir. O direk yasal değil zaten herhangi bir telefoncu o işlemi 100-200 tl ye yapıyor. Büyük ihtimalle adamın dediği pasaport kaydı ile imei kaydı arasındaki fark budur bu değilse diğer nedenini bilmiyorum.bende ilk defa duydum bana pasaport kaydı ile imei kaydı aynı şey değil falan dedi. 20000 TL ekstra kayıta vermicen 1. kayıta 6bin liraya edecen dedi
Aynı sekil dusunuyorum, alacagın telefon android mi?O dediği imei kaydı büyük ihtimalle bazı android telefonlara atılan kaçak imei'dir. O direk yasal değil zaten herhangi bir telefoncu o işlemi 100-200 TL ye yapıyor. Büyük ihtimalle adamın dediği pasaport kaydı ile imei kaydı arasındaki fark budur bu değilse diğer nedenini bilmiyorum.
hayır iphone, kısaca telefon bedeli onun kârı ve Pasaporta kaydettirme ücreti 2000 3000 bir şey yapıyormuşAynı sekil dusunuyorum, alacagın telefon android mi?
Öyle bir sey ne duydum ne yaşadım. İphoneler kaçak yolla kaydedilmiyor diye biliyorum. Eğer yasal olarak kaydedersen 20.000tl ücreti var üstelik kimin pasaportuna kaydedilirse sadece ona ait sim kart tarafından kullanılabiliyorhayır iphone, kısaca telefon bedeli onun kârı ve Pasaporta kaydettirme ücreti 2000 3000 bir şey yapıyormuş